Ingezonden persbericht

TRINITY viert FEESTJE (10 Mei) met Workshop 'Supervrouw'

VEENDAM, 20030414 -- Moederdag komt eraan; voor velen dringt de vraag: wat geven we haar dit jaar ? De meeste vrouwen krijgen liever een persoonlijk cadeau in plaats van een nuttig cadeau. Zoek niet verder: TRINITY heeft een heerlijk verwencadeau: de Workshop 'Supervrouw' op zaterdag 10 Mei, een ontspannende en leuke dag die in het teken van genieten staat, en wie wil dat nu niet ?

Zondag 11 mei is het Moederdag, een dag dat er even speciaal stil gestaan wordt bij de rol en de positie van de moeder in het gezin, meestal door moeder te verwennen met ontbijt op bed, een (zelfgemaakt) cadeautje of op visite te gaan bij moeder, schoonmoeder of oma.

Een heerlijk cadeau kun je haar dit jaar alvast vooraf geven: op zaterdag 10 Mei de Workshop 'Supervrouw', een dag waarop moeder haar vrouwzijn kan vieren, een heerlijke dag, om te genieten, te lachen en zich te ontspannen.

Maar of je nu daadwerkelijk moeder bent van een kind of niet, als vrouw heb je altijd een moederlijk deel in je, naast zoveel andere aspecten, daarom wil TRINITY de zaterdag voor Moederdag alle vrouwen uitnodigen de nadruk te leggen op de fijne, krachtige en speciale kanten van het vrouwzijn, door die te vieren met de Workshop 'Supervrouw'.

Deze dag komen allerlei kanten van het vrouwzijn aan bod:
* de archetypen (kind - meisje - moeder - verleidster - amazone - wijze oude vrouw - godin)
* vrouwenkracht & vrouwenenergie (cyclus, rituelen, ontspanningsoefeningen, visualisaties, massage),
* versterking van het vrouwenlichaam (oefeningen, oliën, thee, kruiden, dans),
* spelen (zang, tekenen en klei).
Kortom, een heerlijke speel-, leer-, voel- en doedag, vol passie en plezier. Een dag voor jezelf, samen met je vriendin(nen), je dochter, je moeder, je tante, je collega, je buurvrouw ......……

Locatie in de omgeving van Veendam, nader te bepalen ivm de grootte van de groep. Informatie kan men verkrijgen via Ayesha Jetten, telefoon: 0598 620196, e-mail: info@trinity4u2.nl of kijk even op de website www.trinity4u2.nl