Ingezonden persbericht


Geacht Lezer,

U kunt zich nog aanmelden voor onze jaarlijkse ME-Benefiet/informatiedag, op 10 mei a.s. 10-17 uur
Gebouw AGIS, Van Asch van Wijckstraat 55, Amersfoort, 3 minuten lopen van het station (uitgang linksaf- rechtdoor) (of gratis parkeren in de parkeergarage) de lunch wordt u aangeboen door AGIS>

Deze dag staat in het teken van bewustwording van de mogelijke factoren die vage klachten tot ernstige invalidatie kunnen veroorzaken, maar ook in het teken van elkaar ontmoeten en uitwisselen.

Zo is er een lezing van dr. Bert Busard over de 'HERSENSTAM die vele systemen en mechanismen bestuurt en verstoord wordt o.a. door wiplash en andere factoren. Dit hersen gebied is duidelijk van slag bij mensen met wipplash en CVS. Een buitengewoon interessante lezing voor mensen met NEUROLOGISCHE KLACHTEN die horen bij het Chronisch Vermoeidheids Syndroom! Zeer herkenbaar.

De volgende lezing is door dr. Tinus Smits, homeopaat en internationaal vaccinatie-expert, hij spreekt over de niet mis te verstane relatie tussen vaccinaties en gezondheid. VACCINATIES zijn zo normaal over de hele wereld, maar wat kan het effect zijn op de korte of lange termijn? Wat zijn de symptomen van niet voldoende verwerkte inentingen bij kinderen en wat kan eraan worden gedaan? Heeft u of uw kind last van ALLERGIËN, KNO-KLACHTEN OF WEERSTANDSVERMINDERING ? Er worden schitterende resultaten bereikt door de verstoring te elimineren! Dr. Smits' behandeling kan mensen die jarenlang bedlegerig zijn door deze factor genezen! U mag deze lezing beslist niet missen!

KANAALWORTELBEHANDELINGEN gehad? Zit er nog OUD VULMATERIAAL in uw kiezen zoals AMALGAAM? Heeft u een slechte ADEM, terugkerende kiespijn, ontstekingen die niet op een foto zijn te zien? Opgezette keelklieren, spijsverteringsklachten? Last van verdovingen? Luister dan naar de lezing van drs. Fred Neelissen, biologisch tandarts, acupuncturist. Hij onderzoekt in zijn praktijk niet-belastend de klachten door middel van electroacupunctuur en energetisch instrumentarium en gebruikt niet-toxische materialen. Voor iedereen die zijn/haar eigen tanden nog heeft en wil behouden!!

Wilt u meer weten over de strijd die onze organisatie voert voor gezondheid en recht? Heeft u behoefte aan lotgenotencontact en advies omtrent voeding?

Dan komt u toch ook naar deze dag?

Informatietafels zijn aanwezig betreffende fibromyalgie, APS-pijntherapie en amalgaam, en andere.

Bel gerust 033-4947102/4946723 of spreek uw aanmelding even in, u kunt dan aan de zaal betalen. Mailen kan ook : h.c.hoefakker@zonnet.nl u kunt de bijlage opslaan in uw dokumenten, en ingevuld als attachment naar Hetty terugmailen.

(Entré 7,50 voor leden en E 15,00 voor niet leden, wie lid wordt betaalt E 7,50)
U ziet het: héél véél informatie voor een klein bedrag.

Als u als student met lichamelijke klachten gebruik wilt maken van een verstelbare tuinstoel, geeft u dit dan nog even door?

Tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,

Lia Metz, voorzitter,
ME-consulent/therapeut
ME-Helpdesk
033 - 494 71 02
ma-woe-vrij 10-12 uur
Vereniging ME/CVS-Huis Leusden
Landweg 23
3833 VA Leusden
Lia Metz

ME-Helpdesk
Landweg 23
3833 VA Leusden
033 - 494 71 02
ma-woe-vrij 10-12 uur