Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 10-05-2003 1e persbericht van zaterdag 10 mei 2003

Eindhoven: Slagboom kapot gereden
Vrijdagavond rond 21.15 uur is op het Rendierveld een 31-jarige inwoner van Eksel aangehouden. De man had kort daarvoor met zijn jeep een slagboom kapot gereden.Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De schade wordt op hem verhaald.

Eindhoven: Bromfietser gewond
Vrijdagavond rond 22.00 uur is een 19-jarige bromfietser uit Eindhoven gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Petrus Dondersstraat en de Piuslaan. Hij wilde de kruising recht oversteken. Een 29-jarige automobilist uit Eindhoven kwam uit tegengestelde richting en sloeg links af zonder de bromfietser voor te laten gaan. De bromfietser is met nog onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

Eindhoven: Vernieling winkelruit
Zaterdag om 0.05 uur zijn in de Stationshal Noord in Eindhoven een 18-jarige man uit Liempde en een 20-jarige man uit Boxtel aangehouden. Ze hadden kort daarvoor uit baldadigheid een stoel door een ruit gegooid bij een winkel aan de Hermanus Boexstraat. Op het politiebureau is proces-verbaal tegen het duo opgemaakt. De schade wordt op hen verhaald.

Eindhoven: Meisje lastig gevallen door schennispleger Een 10-jarig meisje is vrijdagavond rond 19.00 uur in een parkje aan de Ravensdonk lastig gevallen door een schennispleger. Het meisje liet daar haar hond uit. De man had een fiets bij zich. Toen hij het meisje passeerde toonde hij zijn geslachtsdeel. De dader is een man met donker haar, brildragend en hij droeg donkere kleding. Hij had een roestige fiets bij zich.

Geldrop: Dronken vrouw rijdt hekken omver
Zaterdagmorgen om 5.00 uur is op de Gijzenrooiseweg een 54-jarige vrouw uit Geldrop aangehouden. De vrouw reed met haar auto richting Emopad en ter hoogte van de Aragon reed ze twee hekken omver. De vrouw was onder invloed van alcohol. Ze blies ruim 1,8 promille. Haar rijbewijs is ingenomen en tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Schennispleger actief
In Veldhoven is vrijdagavond rond 22.15 uur een 15-jarig meisje lastig gevallen door een schennispleger. De dader was met de fiets. Hij riep naar het meisje en toonde zijn geslachtsdeel. De dader is een man van ongeveer 40 tot 45 jaar oud met een zwarte snor. De man had een slungelachtig, mager postuur.Hij had een grote ronde bril op. Hij droeg een blauw trainingspak.

Maarheeze: Onder invloed
Zaterdagmorgen om 4.15 uur is op de Sterkselseweg een 24-jarige Valkenswaardse aangehouden. Ze zat onder invloed van drank achter het stuur van haar auto. Bij de vrouw is een bloedproef afgenomen. Er wordt tegen haar proces-verbaal opgemaakt.

Son: Inbraak in bedrijf
Vrijdagavond rond 20.00 uur zijn bij een bedrijf aan de 5000, op het industrieterrein in Son, twee inbrekers overlopen. Ze hadden een deur opengebroken. Ze werden door personeel betrapt die hen bezig zag in de kantine. De twee gingen er zonder buit in een auto van door.