Politie Zeeland


Aanvulling persbericht O-3121-2003 Overval in Krabbendijke

GETUIGEN OPROEP:
De politie in Goes zou graag in contact komen met twee vrouwen dit ten tijde dat de gewapende overvaller het winkelpand verliet, buiten op de parkeerplaats hun boodschappen in een auto aan het inladen waren.
Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Aanvulling persbericht W-3135-2003

De onbekende jongen, blijkt een 14-jarige jongen uit Vlissingen te zijn. Hij kwam naar het bureau om aangifte te doen van mishandeling.
Hij verklaarde dat de man de jongen had vastgehouden, geslagen en uitgescholden na een woordenwisseling over het los laten lopen van zijn hond.

Z-3139-2003 BESCHONKEN BELG RIJDT TEGEN LANTAARNPAAL
Een 23-jarige automobilist uit Zelzate (B) is zaterdag rond 03.50 uur op de Westkade te Sas van Gent in beschonken toestand tegen een lantaarnpaal aangereden.
De man reed over de Westkade komende uit de richting van Terneuzen en gaande in de richting van Zelzate. Toen de automobilist zijn overgaande gsm probeerde te pakken verloor hij de macht over het stuur en reed vervolgens de berm in tegen een lantaarnpaal.
Gevolg was zat zijn auto niet meer verder kon rijden. Hij is om hulp gelopen en heeft de politie gebeld. Op het bureau bleek dat hij 1 ½ maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.
Zelf bleef hij ongedeerd, zijn auto moest worden weggesleept.

W-3140-2003 VERNIELING
In de nacht van vrijdag op zaterdag werden er van een woning aan de Wagenaarstraat te Middelburg 2 woonkamerruiten vernield.
De eigenaar was ten tijde van de vernielingen thuis maar heeft niets gehoord.

Z-3141-2003 BOETE VAN E 190
Op de Gentsepoort te Hulst is vrijdag omstreeks 22.40 uur een 41-jarige man uit
Sint-Niklaas (B) aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit de ademanalyse bleek dat de automobilist 1,4 maal te veel had gedronken. Hiervoor ontving hij een boete van E 190 en een rijverbod van 2 uren.

O-3142-2003 POGING TOT INBRAAK
In een winkelpand in Bruinisse is zaterdag rond 03.00 uur gepoogd in te breken.
Toen de toegang tot het pand was geforceerd en men binnen wilde gaan is vermoedelijk het alarm afgegaan. Er werd niets weggenomen.