Gemeente Maastricht

Kom over de brug

---

Op vrijdag 11 april om 16.00 uur zal burgemeester Gerd Leers Stadskantoor Maastricht I en het GemeenteLoket aan de Randwycksingel 22 officieel openen.

Ook u bent hiervoor van harte uitgenodigd. Geïnteresseerden kunnen aansluitend deelnemen aan rondleidingen in Stadskantoor Maastricht I en II. (Stadskantoor Maastricht II is het voormalig pand van Dagblad De Limburger.)

U kunt tussen 16.00 en 20.30 uur doorlopend terecht in de ontvangsthal van Stadskantoor Maastricht I. Parkeren kunt u 100 meter verder, op de parkeerplaats van Stadskantoor Maastricht II (bereikbaar via de Leidenlaan).

Wilt u een kijkje achter de schermen nemen? Of graag meer weten over architectonische bijzonderheden van beide Stadskantoren? Neem dan deel aan een van de rondleidingen die plaatsvinden om 16.30 en 18.30 uur.

Vul onderstaande aanmeldingsbon in en stuur deze op vóór 4 april. U krijgt dan uw toegangskaart en routebeschrijving thuisgestuurd. Zo bent u verzekerd van een plek en weten wij hoeveel gasten wij kunnen verwelkomen.

Graag tot 11 april!

Aanmeldingsbon 'Kom over de brug'
11 april officiële opening Stadskantoor Maastricht I en GemeenteLoket

Voorletter en familienaam:
Postcode: .................................................. Straatnaam: ................................................ Woonplaats: ...............................................

Wij komen met ...................... personen (waarvan ................ kinderen beneden 8 jaar).

Wij
0 zijn aanwezig bij de officiële opening om 16.00 uur. 0 nemen deel aan de rondleiding om 16.30 uur in beide Stadskantoren. 0 nemen deel aan de rondleiding om 18.30 uur in beide Stadskantoren. 0 komen een kijkje nemen in de ontvangsthal van Stadskantoor I en nemen niet deel aan een rondleiding.

(U kunt meer dan één optie aankruisen.)

Stuur deze bon in een ongefrankeerde envelop naar: Gemeente Maastricht
Dienst Stadsbeheer en Facilitaire Zaken
T.a.v. Team Documentenbehandeling
Antwoordnummer 1059
6200 VB Maastricht

(Een postzegel is dus niet nodig!)