MOEDERDAGCONCERT

UNIEK moederdagconcert ernst-daniel smid

Moeders centraal tijdens uniek moederdagconcert

van ernst-daniel smid

Drie concerten in Amsterdam op moederdag 2003

Amsterdam, april 2003 - In het Pepsi Stage Theater in Amsterdam vindt op zondag 11 mei een drietal unieke concerten plaats met in de hoofdrol zanger en presentator Ernst-Daniël Smid. Zeer speciale gast is Mariska van Kolck, die met name de laatste jaren furore heeft
gemaakt als musicalactrice in onder meer de Jantjes, Oliver en 42nd street. In de nog uit te brengen Pipo de Clown-speelfilm speelt
zij Mamaloe.

Samen met o.a. Mariska van Kolck, Laura Stolp, Cecilia Mutsaerts, Marc Canto én een kinderkoor brengt Ernst Daniël Smid tijdens dit concert een bijzondere ode aan de Moeders van Nederland. Nog niet eerder gaf een Nederlandse artiest op Moederdag drie concerten achter elkaar voor in totaal meer dan 5000 mensen. Het concert vormt dan ook een uniek en prachtig moederdagcadeau.

Tijdens de moederdagconcertserie, laat Ernst-Daniël een compleet ander repertoire horen dan gebruikelijk. Samen met zijn door hemzelf geselecteerde gasten worden de mooiste en bekendste Nederlandstalige evergreens uitgevoerd.
Bekende titels als Het Dorp, Vluchten Kan niet Meer, Testament en Liefde voor Later komen tijdens het concert aan bod.

Ernst-Daniël Smid: 'Er zijn altijd weer momentjes dat je even wegdroomt in mooie herinneringen. Herinneringen die vaak gepaard gaan met die onsterfelijke, mooie liedjes die zo kenmerkend waren voor de tijd waarin je opgroeide of die je anderszins zijn bijgebleven. Jong en oud heeft wel iets met 'Het Dorp' van Sonneveld, Ramses' 'Zing, vecht, huil, bid...' of gewoon een simpel liedje over de simpelste vragen 'Ik zou wel eens willen weten'.

Het moederdagconcert staat borg voor een paar prachtige uurtjes luister- en kijkgenot, waarbij de bezoekers worden meegevoerd op de mooiste en herkenbaarste melodieën uit het Nederlandstalige repertoire.

Het Moederdagconcert vormt een origineel en prachtig cadeau: samen met je moeder naar dit eenmalige optreden van Ernst-Daniël Smid en zijn gasten.

In totaal vinden op zondag 11 mei drie Moederdagconcerten plaats. De concerten in het Amsterdamse Pepsi Stage Theater beginnen om resp. 11.00, 15.00 en 20.00 uur.

Een groot gedeelte van het repertoire dat wordt uitgevoerd tijdens de
Moederdagconcerten staat binnenkort ook op de nieuwe cd van Ernst-Daniël Smid: Een Gevoel van geluk. De cd is ook te koop tijdens de concerten op 11 mei aanstaande.

Kaarten voor de Moederdagconcerten 2003 zijn via het Internet te reserveren via Ticketservice: www.ticketservice.nl of telefonisch via
het nummer 0900-3001250 (45 cpm).

Het Pepsi Stage Theater is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich in Amsterdam Zuidoost, aan de ArenA Boulevard tegenover de Amsterdam ArenA, naast de Heineken Music Hall.

Voor aanvullende informatie kunt u bellen met:
de DWBH Group BV,
Albert Deltour,

035-6295005


02 apr 03 10:28