Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

An American Sunday

Zondag 11 mei 2003 TT Circuit Assen

Zondag 11 mei 2003 vindt op het TT Circuit Assen de 4e editie van An American Sunday plaats. Een dag waarbij alles draait om de befaamde Amerikaanse auto- en motormerken. Afgelopen jaar wisten opnieuw ruim 25.000 mensen de weg naar TT Circuit Assen te vinden. An American Sunday is hiermee het grootste gecombineerde auto-, motor- en truckevenement van Nederland!

Bezoekers van An American Sunday kunnen op en top genieten van een grote verzameling legendarische classic American cars, new American cars, stoere Harley Davidson motoren en blinkende American trucks . Op het circuit vinden dit jaar een aantal zinderende shows plaats met de meest spectaculaire dragsters! Verder zijn alle aanwezige Harley rijders in de gelegenheid mee te rijden in de brullende Harley Parade . Uiteraard zijn ook American food & drinks in de vorm van overheerlijke hot dogs, hamburgers, donuts en het bekende Budweiser bier niet vergeten.

Naast de aanwezigheid van honderden U.S. cars, bikes & trucks , die kunnen meedingen naar The American Sunday Trophy 2003 tijdens de Meguair s Show & Shine Contest en de Glow-off Contest , is er ook veel te beleven tijdens de spectaculaire burn-outs (deelname gratis) en dragster races. Op de Market place kunnen geïnteresseerden rondsnuffelen tussen de auto- en tuningclubs en tal van andere stands.

Nieuw: Dutch Street Power Series

Tijdens An American Sunday is er ook veel vuurwerk te verwachten van de Dutch Street Power Series , met wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap Legaal Straatracen. Hieraan mogen uiteraard ook alle straatauto s meedoen. Deelname kost ¬ 5,- Meer info: VDB CarEvents, tel: (0165) 50 35 54 of www.vdbcarevents.nl

Vanuit Zweden komt een bijzondere double seats dragster over; maak kans op dat stoeltje en ervaar de snelheid van deze duivelse dragster!!

De toegang tot An American Sunday op 11 mei a.s. bedraagt ¬ 13,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar betalen geen entree. In verscheidene auto- en motormagazines en diverse kranten verschijnen binnenkort kortingsbonnen met een waarde van ¬ 3,00.

Gratis Entree voor U.S. Cars en Harley s

Eigenaren van een U.S. Classic Car die lid zijn van een autoclub hebben op vertoon van hun clubcard gratis toegang tot het evenement. Ook eigenaren van een Harley Davidson hebben gratis entree.


*********