Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De 2e Grote Stripbeurs van Midden Nederland vindt plaats op zondag 11 mei 2003

in het Euretco Expo Center te Houten (bij Utrecht).

Gezien het enorme succes van de vorige editie kunnen stripliefhebbers dit jaar een nog grotere en gezelligere opzet verwachten.

Op de ruim 80 (!) stands (hiermee is deze beurs in een klap de grootste dagstripbeurs van de Benelux) komt de stripliefhebber alles tegen wat hij zoekt. Tevens is er plaats voor de liefhebbers van curiosa, rariteiten, comics, manga, movies, comic toys, luxe en speciale uitgaven. Daarnaast zijn er diverse striptekenaars aanwezig om boekjes te signeren! Andere onderdelen van de beurs zijn een een aanbiedingenmarkt en een kidscorner. De verrassing van de beurs is de gratis goedgevulde striptas voor de eerste 1000 bezoekers.

Veilingen

Gedurende de dag zijn er maar liefst twee veilingen. De traditionele veiling voor kinderen; met zo'n 50 leuke kavels, met maximumprijzen in plaats van minimumprijzen, is deze veiling met recht verrassend kinderentertainment geworden. En om 14.00 de grote veiling met maar liefst 35 topkavels!

Striptekenaars

Diverse tekenaars van Stripster zullen aanwezig zijn en Mick Oosterveer (zodiak) Kijk op de website www.strip2000.nl voor een actuele update.

Aanbiedingenmarkt

Voor het daadwerkelijke betreden van de beursvloer kunt u eerst een kijkje nemen op deze kleine en sfeervolle aanbiedingenmarkt. Hier vindt u voor elke portemonnee wat wils; displays, albums, etc. Deze "mini-markt" bestaat uit vier stands die tot aan de nok zijn gevuld met aanbiedingen...

De Striptas

Voor het eerst op deze beurs: de goedgevulde striptas! De eerste 1000 bezoekers ontvangen helemaal gratis deze tas met diverse Stripgadgets! Om een heel klein tipje van de sluier op te lichten, er zit in ieder geval een striptijdschrift in! Maar verwacht gewoon heel veel leuke dingen tegen te komen in deze wel heel goedgevulde tas!

Meer informatie vindt u op www.strip2000.nl, of bel Joel: 06 - 26 28 03 54

Emissiegegevens:

Datum: 11 mei 2003

Openingstijden: Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Entreeprijs: ¤ 3,75

Bezoekers: 1500

Locatie: Euretco Expo Center, HOuten

Adres: Meidoornkade, Direct aan de A27

Parkeergelegenheid: Volop en gratis

Openbaar vervoer: Via station Houten

Organisatie: Strip2000

Contactpersonen: Joël Philippo en Peter van der Heijden