Tom Coronel

10 Mei 2003: Elfde startplaats voor Tom Coronel op Enna Pergusa

Tom Coronel heeft in de kwalificatie voor de derde race van het ETCC de elfde tijd neergezet. Aangezien Carly Motors zonder fabriekssteun opereert en het team voor het eerst op het Siciliaanse circuit van Enna Pergusa in actie komt mag de prestatie van Coronel gerust goed genoemd worden. Coronel blikte dan ook tevreden terug op de dag van vandaag. "We hebben hier nog nooit gereden dus we hebben ook geen setup gegevens voor de auto. In de vrije trainingen hebben we een basis setup gevonden voor de kwalificatie. Ik ben erg tevreden met de wegligging van de auto, dus wat mij betreft veranderen we niets meer aan de auto. Met de elfde tijd heb ik weer een goede uitgangspositie om in de eerste race de top acht binnen te rijden waardoor ik in de tweede race misschien weer wat verder naar voren kan komen", aldus Tom.

foto: FIA ETCC / Photo 4

Coronel's teamgenoot Duncan Huisman was minder te spreken over zijn kwalificatie positie. "In de vrije training was ik tevreden met de setup, maar helaas ging het in de kwalificatie minder goed en kwam ik niet verder dan de zestiende plaats", aldus Duncan.

De races op Enna Pergusa worden morgen uiteraard weer live door Eurosport uitgezonden op het vaste tijdstip, dus tussen 15:15 en 16:15.

---