Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-05-2003 Persberichten district Rijn & Venen, 11.20 uur

Aanrijding letsel

MAARSSEN Op zaterdagmiddag 10 mei, omstreeks 15.50 uur, ontstond op de Gageldijk een aanrijding tussen een fiets en een personenauto, waarbij de fietser gewond raakte. Een 43-jarige inwoonster van Maarssen reed met haar auto over de Gageldijk en sloeg op een gegeven moment rechtsaf. Te laat zag zij een tegemoetkomende fietser waar zij vervolgens tegen aan reed. Dit betrof een 58-jarige inwoner van Utrecht. De fietser kwam ten val tegen een geparkeerde auto. Het slachtoffer werd met hoofdletsel overgebracht naar het Diakonessen ziekenhuis. De beide autos en de fiets liepen lichte schade op.

Rijden onder invloed

MAARSSEN Op zaterdagavond 10 mei werd omstreeks 20.05 uur, op de Binnenweg een bestuurder met zijn bestelauto gecontroleerd. De bestuurder, een 54-jarige inwoner van Maarssen, bleek alcohol te hebben gedronken en werd aangehouden. Aan het bureau bleek uit de ademanalyse dat hij 415 ug/l aan alcohol in het lichaam had. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod uitgereikt.

HARMELEN - Op zaterdagavond 10 mei werd omstreeks 23.30 uur, op de rijksweg A 12 een bestuurder van een personenauto gecontroleerd omdat hij slingerend reed. De bestuurder, een 42-jarige inwoner van Beek-Ubbergen, bleek alcohol te hebben gedronken en werd aangehouden. Aan het bureau bleek uit de ademanalyse dat hij 545 ug/l aan alcohol in het lichaam had. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod uitgereikt