Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Arnhem; jongen neergestoken
Publicatiedatum: 11-05-2003

Politie zoekt getuigen

De politie in Arnhem is een onderzoek begonnen naar aanleiding van het in Arnhem neersteken van een 17-jarige jongen uit Westervoort. Het slachtoffer is daarbij levensgevaarlijk gewond geraakt. Hij is overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Voor zijn leven wordt gevreesd.

Rond 22.35 uur werd een conflict gemeld in de Arnhemse Driekoningenstraat. Toen de politie arriveerde, troffen zij het gewonde slachtoffer in de Driekoningendwarsstraat aan. Enige duidelijkheid over het motief voor het steekincident of de toedracht ontbreekt. Ook is op dit moment onduidelijk wie van het incident verdacht worden.

Onderzoek
De politie is direct begonnen aan een onderzoek. De Driekoningendwarsstraat en de Hertogstraat zijn in verband daarmee voor doorgaand verkeer afgesloten geweest. Met een aantal mensen is vannacht al gesproken. Later vandaag (zondag 11 mei) zal een gedegen buurtonderzoek worden gehouden. De technische recherche is ook direct begonnen aan een sporenonderzoek.

Getuigen
Getuigen worden dringend verzocht contact met de politie in Arnhem op te nemen. Dat kan op nummer 0900 - 8844. Ook mensen die wellicht geen getuige zijn, maar wel over informatie beschikken die het incident kan helpen oplossen, worden dringend verzocht met de politie in gesprek te gaan.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie; Harry Munniksma
politie Gelderland-Midden
06 53228880
(tot uiterlijk 3.00 uur; daarna vanaf ongeveer 9.00 uur)