Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Duiven, doorrijder gezocht
Publicatiedatum: 11-05-2003

De politie in Duiven is op zoek naar een nog onbekende automobilist die zaterdagochtend na het veroorzaken van een verkeersongeval is doorgereden zonder zich bekend te maken. Het ongeval deed zich omstreeks kwart voor elf voor op de kruising van de Rijksweg met de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat. De onbekend gebleven automobilist zou over de Rijksweg vanuit de richting Westervoort de kruising zijn opgereden via de verkeerde weghelft. Daarbij werd een 33-jarige automobiliste uit Duiven frontaal aangereden. Na de aanrijding zou de onbekende bestuurder zijn gekeerd en zijn weggereden richting Westervoort. De aangereden automobiliste bleef daarbij ongedeerd. Volgens een getuige zou het gaan om een oudere bestuurder tussen de 60 en 70 jaar, rijdende in een rode Opel Astra. Personen die meer informatie hebben die kunnen leiden tot het bekend worden van de identiteit van de onbekende bestuurder worden uitgenodigd zich in verbinding te stellen met de politie in Duiven via 0900-8844, maar u bent ook welkom in het politiebureau aan de Rijksweg.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Heteren, rijden tijdens ontzegging
Publicatiedatum: 11-05-2003

Surveillerende agenten hebben zaterdagmiddag op de Boterhoeksestraat in Heteren een 33-jarige automobilist uit Zetten aangehouden omdat hij in een auto reed terwijl hem die bevoegdheid bij rechterlijke uitspraak was ontzegd. De auto van de man werd in beslag genomen. Tegen de Zettenaar is proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Doornenburg, ritje van korte duur...
Publicatiedatum: 11-05-2003

Een stiekeme rit op een bromfiets is een 14-jarige knaap uit Doornenburg vrijdag duur komen te staan. De jongen had omstreeks half zeven zonder medeweten van zijn vader een bromfiets uit de schuur gepakt om een ritje te maken. Daarbij kwam hij echter niet ver: eenmaal tweehonderd meter van huis bleef hij met een voetsteun van de brommer achter een boom te hangen, waardoor de jongen viel en zijn been brak. De jongen moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Bij het ongeval werd verder geen schade aan derden toegebracht. Met de brommer is meteen korte metten gemaakt: die werd door de vader van de jongen vernietigd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden