Politie Zeeland



W-3157-2003 DOORRIJDEN NA AANRIJDING

Zaterdagavond rond 19.25 uur vond er op de Adriaen Coortelaan in Vlissingen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets (scooter).
De 64-jarige bestuurder van de personenauto uit Vlissingen reed over de Adriaen Coortelaan gaande in de richting van de Bloemenlaan.
Tijdens het nemen van de bocht reed een bromfiets, die uit tegengestelde richting aan kwam rijden (vanuit de richting van de Bloemenlaan) tegen de auto aan.
De auto raakte aan de linker achterzijde licht beschadigd. De bestuurder van de scooter reed na de aanrijding door.


O-3158-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Zaterdagavond rond 21.50 uur is een 38-jarige bromfietser uit de gemeente Schouwen-Duiveland aan de Scheldestraat in Zierikzee gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,1 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal. Ook kreeg hij bekeuringen voor het rijden zonder helm en zonder bromfietscertificaat.


W-3159-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Zaterdagavond rond 23.15 uur is een 19-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal tijdens een alcoholcontrole aan de Singel in Domburg gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 1,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.


W-3160-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.45 uur is een 32-jarige automobilist uit Duitsland (woonpl. onbekend) tijdens een alcoholcontrole aan de Ewout van Dishoeckstraat in Domburg gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 2 maal teveel had gedronken. HIj kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uur.


W-3161-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.00 uur is een 49-jarige automobilist uit Middelburg aan de Breestraat in zijn woonplaats aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man reed over de Dam toen hij de politie zag. Hij reed hierop de Breestraat in en wilde parkeren. Hierbij reed hij achteruit tegen een geparkeerd staande auto van een 51-jarige vrouw uit Middelburg.
Haar auto raakte aan de rechtervoorzijde beschadigd.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,9 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal, zijn rijbewijs werd ingenomen en zijn auto werd in beslag genomen.







Politie Zeeland