Politie Zeeland



O-3175-2003 KOP-STAART AANRIJDING

Zondagmiddag rond 15.35 uur vond er op de N59 in Bruinisse een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken raakten.
Een onbekend gebleven automobilist reed over de N59 komende uit de richting van Zierikzee en gaande in de richting van Rotterdam.
Toen de bestuurder/bestuurster remde kon de 48-jarige automobilist uit Bochum (D) die daarachter reed niet meer op tijd tot stilstand komen.
Een 19-jarige automobiliste uit Iserlohn die achter de man reed kon door de aanrijding niet meer op tijd stoppen.
De auto van de man raakte totaal vernield. De auto van de vrouw raakte aan de voorzijde totaal vernield.
De voorste auto reed na de aanrijding door.
Een inzittende van de man uit Bochum, een 37-jarige vrouw uit Bochum, is zwanger en werd met klachten in de onderbuik overgebracht naar het ziekenhuis.


W-3176-2003 DOORRIJDEN NA AANRIJDING

Zondagmiddag tussen 15.30 uur en 16.00 uur vond er op de Schelpweg in Domburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een personenbusje.
De 35-jarige bestuurder van de personenauto uit Middelburg reed over de Schelpweg komende uit de richting van het centrum van Domburg.
Net na een wegversmalling werd zijn auto aangereden door een personenbusje dat hem op dezelfde weg tegemoet kwam rijden.
Na de aanrijding stapte de bestuurder van het busje uit en sloeg de Middelburger, door het openstaande portierraam, in het gezicht. Hierna stapte hij weer in het busje en reed weg in de richting van Zoutelande.
De personenauto raakte door de aanrijding aan de linker voorzijde beschadigd. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-3177-2003 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Zondagmiddag rond 12.10 uur vond er op de kruising Westerzicht, Weijevlietweg in Vlissingen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 49-jarige automobilist uit Vlissingen stond stil op Westerzicht (voor de kruising) om het overige verkeer op de Weijevlietweg voor te laten gaan.
Omdat de man in de veronderstelling was dat de naderende auto rechtsaf Westerzicht in zou slaan reed hij door.
Hij kwam op de kruising in aanrijding met de 36-jarige automobiliste uit Vlissingen die over de Weijevlietweg rechtdoor reed komende uit de richting van de Sloeweg.
De 49-jarige man werd met verwondingen aan zijn schouder overgebracht naar het ziekenhuis.
Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.