Ingezonden persbericht

Persbericht

TRANSFLOW toont nieuwe beheeroplossing voor digitale bestemmingsplannen tijdens congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Vianen, 12 mei 2003 -- TRANSFLOW Nederland B.V. - toonaangevend op het gebied van Business Process Management, Logistiek en Records Management - presenteert op het congres 'Met digitale bestemmingsplannen naar een beheersbaar RO-proces' (Ruimtelijke Ordeningsproces) haar nieuwe oplossing voor het opstellen en beheren van digitale bestemmingsplannen. De oplossing is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ISIS. Het congres wordt gehouden op 4 juni in Amersfoort en is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

De COSA Workflow- en Document Managementportfolio van TRANSFLOW is gecombineerd met het Geografische Informatie Systeem Flexiweb van ISIS. De nieuwe toepassing kan worden ingezet voor het maken, wijzigen en beheren van ruimtelijke plannen. Hierbij wordt rekening gehouden met de richtlijnen uit het wetsvoorstel Wkpb (Wet kenbaarheid van publiekrechtelijke beperkingen).

Dossiers die bestaan uit documentaire zaakinformatie (inkomende en uitgaande correspondentie en besluitvorming), procesmatige taakverdeling en coördinatie worden gekoppeld aan relevante geografische informatie. Mede deze functionaliteit maakt de oplossing van TRANSFLOW en ISIS tot een krachtig platform voor het ontwikkelen en beheren van digitale bestemmingsplannen.

Het congres 'Met digitale bestemmingsplannen naar een beheersbaar RO-proces' vindt plaats in het kader van het project Digitaal Uitwisselbare Ruimtelijke Plannen (DURP). Dit project heeft als doel gemeenten, provincies en het Rijk te stimuleren hun ruimtelijke plannen digitaal te vervaardigen, toegankelijk te maken en uit te wisselen.
Digitale en uitwisselbare bestemmingsplannen vergroten de kwaliteit en toegankelijkheid van ruimtelijke informatie. Door met dit soort bestemmingsplannen te werken wordt het ruimtelijke ordeningsproces veel efficiënter en effectiever. Dit biedt zowel de burger als gemeente voordelen.

Agenda-informatie:
Congres: 'Met digitale bestemmingsplannen naar een beheersbaar RO-proces' Datum: 4 juni 2003
Tijd: 9.30 - 16.30 uur
Locatie: Congrescentrum De Eenhoorn, Amersfoort

Voor meer informatie en / of aanmelding: http://www.congresenstudiecentrum.nl of vianen@transflow.com.

Over TRANSFLOW Nederland B.V.
Als onderdeel van de internationale TRANSFLOW Groep realiseert de Nederlandse vestiging TRANSFLOW Nederland B.V. automatiseringsprojecten met haar gerenommeerde producten en diensten voor Business Process Management, Logistiek en Records Management. De COSA producten zijn sinds 1994 in Nederland geïmplementeerd bij toonaangevende klantorganisaties in het bank- en verzekeringswezen, de overheid en de industrie, waaronder Nationale Nederlanden, Van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom, het Ministerie van Defensie en de Belastingdienst. De COSA producten worden ook als OEM-modules geleverd en ingezet binnen organisaties. De internationale TRANSFLOW Groep is met circa 300 medewerkers werkzaam in meerdere Europese landen en heeft ook actieve partners in andere werelddelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Keulen en daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Meer informatie: www.transflow.nl/ www.transflow.com.

Contact:
TRANSFLOW Nederland B.V.
Havenweg 24 A
4131 NM Vianen
Telefoon: 0347 - 324624
vianen@transflow.com

website:
www.transflow.nl
www.elckerlyk.nl
Voor redactionele informatie: (ref: Pb0403)
Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7321 JL Apeldoorn Telefoon: 055 - 366 30 34, e-mail: prinflux@cs.com website: www.influx-pr.com


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com