Stadsdeel Amsterdam-Noord

17/4/2003 - Buurtschouwen
Sloten die uitgebaggerd moeten worden, banken die wel een schilderbeurt kunnen gebruiken of speeltoe-stellen die in slechte staat verkeren. Het zijn problemen die in elke buurt van Noord wel eens voorkomen, maar waar vaak enige tijd overheen gaat voordat ze worden aangepakt. Op dergelijke knelpunten hebben buurtbewoners meestal het beste zicht. Buurtschouwen geven hun de gelegenheid om de verantwoordelijke instanties hierop wijzen.

Met nadruk willen wij u wijzen op het feit dat klachten die met regulier onderhoud te maken hebben (b.v. verstopte putten, losliggende tegels, kuilen in stoepen e.d.) telefonisch gemeld kunnen worden. Het telefoonnummer dat u hiervoor kunt bellen is 6355800. De klachten worden dan zo snel mogelijk opgelost. Bewaar deze dus niet tot een schouw!

De komende weken vinden er in de volgende buurten schouwen plaats:
- Terrasdorp Hogeland, dinsdag 13 mei, 13.30 uur, verzamelpunt: bij de entree van de Werf, klinkerweg 75

- Werengouw, het waterlandplein tot en met Zuiderzeepark, dinsdag 22 april, 13.30 uur, verzamelpunt: Dienstencentrum De Breek op de Volendammerweg.

- Werengouw, het waterlandplein tot en met Schoorlstraat, donderdag 24 april, 13.30 uur, verzamelpunt: Dienstencentrum De Breek op de Volendammerweg