Ingezonden persbericht


Persbericht Unit 4 Agresso

Unit 4 Agresso komt naar de klant

Unit 4 Agresso On Tour 2003

13 mei t/m 19 juni:

Utrecht, Enschede, Rotterdam, Amsterdam,

Groningen, Arnhem, Kerkrade en Breda

Sliedrecht, 28 april '03 - Vanaf 13 mei maakt Unit 4 Agresso een tournee langs acht grote voetbalstadions van Nederland. Met als thema 'De Aftrap' zullen de nieuwste softwarepakketten voor bedrijven worden getoond in het MKB-, groothandels- en accountancysegment. Door bedrijven kennis te laten maken met deze specifieke oplossingen die het Unit 4 Agresso team hen daar biedt, kunnen zij winnaar worden op hun eigen marktterrein.

Acht voetbalstadions zijn in de tournee opgenomen, zodat de tour vrijwel bij de klant thuiskomt. Het gaat hierbij om Stadion Galgenwaard - Utrecht (13/5), Arke Stadion - Enschede (15/5), De Kuip - Rotterdam (20/5), ArenA - Amsterdam (2/5), Oosterparkstadion - Groningen (3/6), Gelredome - Arnhem (5/6), Parkstad Limburg Stadion - Kerkrade (12/6) en het Fujifilm Stadion - Breda (19/6).

Voor de pers biedt deze tour een goede gelegenheid, zelf in korte tijd een beeld te krijgen van de verschillende nieuwe mogelijkheden voor de genoemde branches. De breedte van de toepassingsgebieden is ideaal om - ook voor eventueel toekomstig nieuws - een denkraam op te bouwen waarbinnen nieuwe ontwikkelingen geduid kunnen worden. Speciaal voor journalisten zijn er dan ook een aantal contacten aanwezig, die hen van de nodige informatie kunnen voorzien. Wilt u hiervan gebruik maken stuur dan een antwoordbericht. Als u uw naam en telefoonnummer vermeldt, zorgen wij voor uw afspraak met de juiste mensen.

De producten en diensten van Unit 4 Agresso zijn gericht op het verbeteren van de bedrijfsvoering in een aantal specifieke branches, waaronder het Midden- en Kleinbedrijf, Accountancy en Groothandel en Distributie. Kennis en behoeften van deze specifieke markten zijn voor Unit 4 Agresso steeds maatgevend bij de verdere ontwikkeling van het producten- en dienstenaanbod.

Dankzij de ingebouwde flexibiliteit en de brede functionaliteit van de standaardsoftware kan deze snel ingezet worden in diverse soorten organisatievormen, van klein tot groot, en vereenvoudigen en ondersteunen zij allerlei taken op het gebied van financiën, handel, logistiek, project- en relatiebeheer.

De applicaties van Unit 4 Agresso worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met gebruikers en brancheorganisaties, zodat zij ook in de toekomst blijven voldoen aan de wensen van de moderne ondernemer.

Unit 4 Agresso NV is een internationaal opererende softwareonderneming die zich richt op een efficiënte en veilige bedrijfsvoering voor haar klanten. Unit 4 Agresso biedt een unieke totaaloplossing: geavanceerde business software gecombineerd met een optimale beveiliging van de bedrijfsgegevens. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en is genoteerd aan de Euronext te Amsterdam. Unit 4 telt zo'n 1400 medewerkers en biedt haar diensten aan via werkmaatschappijen en distributeurs in twaalf verschillende landen, waaronder de VS, Canada, Frankrijk, Duitsland het Verenigd Koninkrijk en in de Benelux.

Informatie voor de pers:

Voor MKB toepassingen Fred Loos: 0184 44 44 44, e-mail: fred.loos@unit4agresso.com

Voor accountancy Herman de Jonge: 0318 581600, e-mail: herman.de.jonge@unit4agresso.com

Voor grote ondernemingen Dirk Donkers: 0184 44 44 44, e-mail:dirk.donkers@unit4agresso.com