Ingezonden persbericht

ISO kiest nieuw bestuur '03/'04

UTRECHT, 20030513 -- Het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) heeft een nieuw bestuur. Vijf studenten zijn door de Algemene Vergadering voor een jaar benoemd. Zij treden op 28 juni aan.

Voorzitter: Perke Rombouts
Perke (22) is derdejaars student Bestuurlijke Informatiekunde (afstudeerrichting Informatie en Organisatie) aan de Universiteit van Tilburg. Hiervoor heeft hij twee jaar rechten gestudeerd. Hij is voorzitter van de onderzoekscommissie van de Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV) waar hij laatst een onderzoek heeft gedaan naar studentactivisme.

Secretaris: Willemien de Jong
Willemien (21) studeert sinds drie jaar Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Zuyd te Sittard. Zij heeft zich de afgelopen tijd ingezet voor de werkgroep accreditatie van het ISO. Bij de studentenvereniging Circumflex te Maastricht is zij hoofd van de PR-commissie geweest.

Bestuurslid Financiële Zaken: Ben van Dijken
Ben (22) is derdejaars student International Economics and Finance aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn middelbare schooltijd heeft hij een jaar Highschool gevolgd in Amerika en heeft hij in de leerlingenraad gezeten. Ben is actief geweest in diverse commissies bij studentenvereniging TSC St. Olof.

Algemeen Bestuurslid / Vice-voorzitter: Liobe Wouters Liobe (24) studeert sinds 1998 Politicologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heeft zij haar propedeuse Beleidswetenschappen in Nijmegen behaald. Naast haar studie was zij juniorbeleidsmedewerker voor de gemeente Nieuwegein en actief als campagnemedewerker.

Algemeen Bestuurslid : Annelien Stapel
Annelien (22) is derdejaars student Algemeen Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Zij is medewerker van het ISO waar zij verschillende activiteiten voor heeft georganiseerd. Annelien was tijdens haar middelbare schooltijd actief in de leerlingenraad. Ook is zij actief bij studentenvereniging Veritas.

Het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) is de grootste landelijke studentenorganisatie en vaste gesprekspartner van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Bij het ISO zijn ruim 180.000 studenten aangesloten.



Ingezonden persbericht