PERSBERICHT

Nieuwe website ondersteunt communicatie Solvus Resource Group

Antwerpen, 13 mei 2003 ­ Solvus Resource Group (Euronext: SOLU) lanceert vandaag haar nieuwe website (www.solvus.biz). De nieuwe webstek kadert in de bredere ambitie van Solvus Resource Group om de communicatie met alle stakeholders te optimaliseren. Solvus Resource Group werd in 25 februari 2003 opgenomen in het NextPrime-segment van Euronext.

Met dit kwaliteitslabel verbindt Solvus Resource Group zich tot een bijzondere inspanning inzake financiële communicatie en transparantie. Zo start Solvus Resource Group, als NextPrime-lid, in 2004 met de publicatie van kwartaalresultaten. Solvus Resource Group bereidt zich daar in de loop van 2003 op voor, door het verder stroomlijnen van de rapporteringprocedures.

Gegeven het toenemend belang van Internet voor financiële communicatie, liet Solvus Resource Group een nieuwe, dynamische en visueel aantrekkelijke website ontwikkelen. Zo wil Solvus Resource Group nog beter beantwoorden aan de hedendaagse vereisten inzake financiële communicatie, zoals onder meer voorgeschreven door NextPrime.

Door een actief content management-systeem is het mogelijk om via de website snel en efficiënt te communiceren. Er werden specifieke rubrieken ontwikkeld voor de verschillende doelgroepen van Solvus' communicatie, met bijzondere aandacht voor investeerders, analisten, media en klanten. Wie op zoek is naar financiële gegevens vindt op de website de belangrijkste financiële cijfers, jaarverslagen, de financiële kalender, de koersevolutie, de aandeelhoudersstructuur, een toelichting over corporate governance en een overzicht van alle acquisities. Naast algemene achtergrondinformatie, persberichten en presentaties van het management stelt de website ook een image bank met fotomateriaal ter beschikking.

De website staat Solvus Resource Group ook toe om direct en interactief met alle geïnteresseerde partijen te communiceren. Wie persberichten of het jaarverslag wenst te ontvangen, kan zich via de website inschrijven.

De nieuwe website werd ontwikkeld door Bureau van Dijk Computer Services, een werkmaatschappij van Solvus Resources Group.

Voor meer informatie kan u terecht bij:

Véronique Hellemans, Corporate Marketing & Communications Manager Solvus Resource Group, op het nummer +32 3 220 79 06 of via e-mail op veronique.hellemans@solvus.be

Profiel Solvus Resource Group:
Solvus Resource Group verleent innovatieve Human Resources diensten en oplossingen op lokaal, nationaal en Europees niveau.

Solvus Resource Group realiseerde in 2002 een omzet van EUR 1,52 miljard en telt meer dan 30 werkmaatschappijen en 3.800 vaste medewerkers.
De groep, met hoofdzetel in Antwerpen (België), is actief in 10 Europese landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen. De activiteiten van Solvus Resource Group omvatten Algemene en Gespecialiseerde Uitzendarbeid, Detachering & Projecten en Diensten & Consulting.

De merkenportfolio van Solvus Resource Group omvat enerzijds sterke internationale merken, zoals Creyf's, Creyf's Select, Innotiv, Beaver Software en Bureau van Dijk CS. Anderzijds beschikt Solvus Resource Group over sterke lokale merken, zoals Content, Express Medical, StarJob, Schoevers, Wessel Coenen, S&C Select, BCR en ADV Consult.

Solvus Resource Group is sinds 1990 beursgenoteerd (Euronext: SOLU) en maakt deel uit van Euronext Next 150 en NextPrime.

www.solvus.biz