Amsterdam RAI

4Communications
17 mrt 2003

4COMMUNICATIONS NAAR 2004: Ontmoetingsplatform voor Strategie, Communicatie en Media in Amsterdam RAI.

4Communications, het ontmoetingsplatform voor Strategie, Communicatie en Media in Amsterdam RAI, wordt verplaatst naar het voorjaar van 2004. Aanvankelijk zou het evenement gehouden worden van 13 tot en met 15 mei 2003, maar externe omstandigheden hebben de organisatie doen besluiten tot uitstel.

Volgens de initiatiefnemers van 4Communications, Rob den Hertog en Dick Suer, hebben met name de recente ontwikkelingen rondom het onderwerp reputatie-management invloed gehad op de beslissing om het evenement uit te stellen. Met name door de onzekere economische en politieke situatie werd de organisatie van 4Communications geconfronteerd met afzeggingen van een aantal sprekers, afkomstig uit de wereld van global en financial players. Zij gaven aan op dit moment liever niet naar buiten te treden.

Uiteraard is die wens gerespecteerd, maar dat heeft wel als consequentie dat we tijd tekort hebben om voor kwalitatief gelijkwaardige vervangers te zorgen, zegt Rob den Hertog. En omdat we de topkwaliteit van het evenement willen handhaven, hebben we de beslissing moeten nemen om 4Communications, in dezelfde vorm en opzet, te verschuiven naar dezelfde periode in 2004.

4COMMUNICATIONS wordt derhalve gehouden in mei 2004. Meer informatie over het evenement is tot die tijd te vinden op de website www.4communications.nl

Amsterdam, 17 maart 2003