Ingezonden persbericht

Adwin.nl organiseert workshop Winnen op het web voor het MKB

HAARLEM, 20030404 -- De inzet van internet door het MKB gaat verder dan een eigen homepage. Ook zonder site kan men online bereikbaar zijn. Een eigen e-mailnieuwsbrief of een gratis informatieformulier zijn daar voorbeelden van. Afhankelijk van het doel (bijvoorbeeld klanten werven, behouden of terugwinnen) zijn verschillende combinaties mogelijk. MKB'ers kunnen zich hierover in een ochtend laten bijpraten.

Adwin Online Media, Formdesk.nl en de M+ Group organiseren de workshop Winnen op het web voor het MKB. De eerste bijeenkomst is op dinsdagochtend 13 mei van 10.00 tot 13.00 uur in de Broedermuis te Haarlem. De workshop wordt na de zomer diverse keren in de rest van Nederland herhaald. Per deelnemer betaalt men 95 euro exclusief BTW.

Deelnemers zijn na afloop in staat een afweging te maken: wat wil ik en wat levert dat op, wat doe ik zelf, en wat kost het om het uit te besteden? Men gaat daartoe die ochtend aan de slag met het maken van een eenvoudige nieuwsbrief, het aanmaken van een online informatieformulier en het beter vindbaar maken van de eventuele eigen site door zoekmachines.

Voor meer informatie over de workshop kan men contact opnemen met Maurice Trompert van Adwin Online Media. Telefoon 023 525 10 50 of per e-mail mtrompert@adwin.nl Op 13 mei zijn nog enkele plaatsen vrij, aanmelden kan op de website www.adwin.nl



Ingezonden persbericht