Ingezonden persbericht

Data wijkplatforms mei

Er worden deze maand weer diverse wijkplatforms georganiseerd. Wijkbewoners zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Veerallee: dinsdag 13 mei
Tijd: 19.30 uur. Locatie: Agnietencollege (zaal aan de ingang Julianastraat)
Agendapunten: nog niet bekend.

Aalanden: donderdag 15 mei
Tijd: 19.30 uur. Locatie: wijkcentrum De Bolder (Dobbe 29) Agendapunten:
Wijkontwikkelingsplan en wijkactieplan;
Toelichting op het gemeentelijk afvalstoffenplan; Informatie omtrent het gemeentelijk hondenbeleid en de nieuwe hondenkaart;
Actualiteiten.

Voorafgaand aan het wijkplatform houdt wijkwethouder John Berends om 19.00 uur een vragenhalfuur in De Bolder. Tijdens dit spreekhalfuur kunnen wijkbewoners meer persoonlijk getinte zaken met hem bespreken.

Wijthmen: woensdag 21 mei
Tijd: 20.00 uur. Locatie: De Elshof (Erfgenamenweg 14) Tijdens dit wijkplatform wordt de stand van zaken toegelicht van diverse projecten die spelen in de wijk. Het wijkplatform staat gepland direct na afloop van de jaarlijkse ledenvergadering van Vereniging Plaatselijk Belang Wijthmen.

Voorafgaand aan het wijkplatform houdt wijkwethouder Janco Cnossen van 19.00 tot 20.00 uur een spreekuur in De Elshof. Tijdens dit spreekuur zijn wijkbewoners in de gelegenheid om meer persoonlijk getinte zaken met hem te bespreken.

Spoolde: dinsdag 27 mei
Tijd: 19.30 uur. Locatie: Buurthuis Spoolde-Eben Häezer (Nilantsweg 109) Agendapunten o.a.:
Presentatie van startnotitie richtlijnen MER Waterwinning Engelse Werk; Ontwerp ontwikkelingsvisie Buurtschap IJsselzone Zwolle; Korte toelichting op concept Beheersvisie Engelse Werk Spoolderbos + procedure;
Aanmelden te bezoeken zaken voor de wijkschouw van 25 juni aanstaande.

Voorafgaand aan het wijkplatform houdt wijkwethouder Janco Cnossen vanaf 19.00 uur een spreekhalfuur in het buurthuis. Wijkbewoners zijn in de gelegenheid om meer persoonlijk getinte zaken met hem te bespreken.

Holtenbroek: dinsdag 27 mei
Tijd: 19.30 uur. Locatie: wijkcentrum Holtenbroek (Beethovenlaan 394) Agendapunten o.a.:
De expositie over Holtenbroek in het Stedelijk Museum; De leefbaarheid tijdens de herstructurering.


---