Ingezonden persbericht

Meubelfabriek Speravi bestaat 40 jaar

EVERDINGEN, 20030509 -- Op 13 mei 2003 bestaat Meubelfabriek Speravi 40 jaar. Meubelfabriek Speravi werd op 13 mei 1963 opgericht door de toenmalige eigenaar Johannes van Arnhem en is in 1983 overgenomen door Joop van Arnhem die het bedrijf inmiddels heeft omgedoopt tot Speravi Groep Bv dat deel uit maakt van de Joop van Arnhem Holding.

Speravi is al 40 jaar gespecialiseerd in de productie van massieve meubelen. De designer Joop van Arnhem, tevens eigenaar-directeur van Speravi, beschikt door jaren ervaring over de kennis van de materialen en de productie mogelijkheden. Hierdoor en door zijn creativiteit ontstaan meubelen die mooi zijn om te zien - functioneel zijn in het gebruik en een uitstekende kwaliteit bezitten.

Naast het ontwerpen en produceren van meubelen, eveneens voor derden, heeft Speravi regelmatig opdrachten voor binnenhuisarchitecten. Tevens is de inrichting van enkele horecabedrijven van Speravi afkomstig.

Als een van de eersten in Nederland met CNC freesmachines heeft Speravi in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in het freeswerk. Overdracht van kennis naar collega meubelmakers heeft hierdoor plaats gehad regelmatig zijn er orders voor speciaal freeswerk.

Speravi groep BV (www.speravi.nl) is in de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand en toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door diversiteit. Speravi levert niet alleen onder topmerken zoals Art of Living, dat via detaillisten door heel Nederland wordt gedistribueerd, maar ook verzorgd ook loonwerk voor derden, kantoor en projectinrichting en heeft haar eigen "trendsettende" meubellijn.



Ingezonden persbericht