Aan de actieve leden van de werkgroep Stedelijke Ontwikkeling

Partij van de Arbeid


12-05-2003


Geachte heer/ mevrouw,

Enthousiast heeft u zich opgegeven om actief te worden binnen de Werkgroep Stedelijk Ontwikkeling. Om te bespreken hoe u meer bij de voorbereidingen betrokken kunt zijn en hoe dit een praktisch vorm zal krijgen is er voor dinsdag 13 mei een bijeenkomst georganiseerd.

Houdt u van discussiëren over de Stedelijke Ontwikkeling? Is vier keer per jaar de WSO bijeenkomst bijwonen niet genoeg voor u? Wilt u actief meedenken over hoe de activiteiten van deze werkgroep beter tot hun recht komen? Dan nodigen wij u graag uit voor 13 mei om nader kennis met elkaar te maken.

Naast de introductie van de andere actieve WSO leden, zal het op deze avond onder meer gaan over de volgende WSO bijeenkomst van 5 juni en de verdere planning van het jaar. Daarnaast kunnen we ook nog inventariseren wat de andere activiteiten of thema zijn die ondernomen kunnen worden.

Waar : Stadhuis Amsterdam zaal 0235

Datum : dinsdag 13 mei

Tijd : 20 uur

Voorzitter: Egbert de Vries

Wilt u op de deze bijeenkomst van de Werkgroep Stedelijke Ontwikkeling (WSO) aanwezig zijn, dan verzoeken wij u om u aan te melden bij sveldema@raad.amsterdam.nl. Wilt u mensen aanmelden voor de WSO- mailinglist mailt u dan naar rvalkhoff@bestuursdienst.amsterdam.nl.

Na deze kennismakingsavond gaat de Werkgroep Stedelijke Ontwikkeling ook de rest van het jaar weer volop aan de slag. De volgende bijeenkomsten zijn gepland voor 2003. Schrijf de data in je agenda!
* donderdag 5 juni 2003 20.00 uur

* donderdag 25 september 2003 20.00 uur

* donderdag 20 november 2003 20.00 uur

De themas van deze avonden zullen later bekend worden gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Egbert de Vries en Simone Veldema

Voorzitter WSO en Fractiemedewerker PvdA

Simone Veldema