NOC*NSF


Verkoop entreekaarten Olympische Spelen 2004 gestart

ARNHEM - Vandaag is de officiële verkoop gestart voor de entreekaarten van de Olympische Spelen 2004 in Athene. Voor deze entreekaarten kan men terecht bij de officiële verkooppunten die zijn aangewezen door het Nationale Olympisch Comité. In Nederland is ATP Sports Travel als officiële ticket agent aangewezen. Voor informatie over de verkoop en het bestellen van entreekaarten kunt u terecht op de website www.atp.nl/athene2004.

Omdat Griekenland lid is van de Europese Unie, kunnen Nederlanders ook rechtstreeks kaarten bij het organisatiecomité in Athene kopen. Dit in tegenstelling tot de laatste vier Olympische Spelen. De prijs van de entreekaarten ligt gemiddeld ruim 30% onder de prijs van de Spelen in Sydney in 2000.

ATP Sports Travel verzorgt sinds 1997 de reizen en kaartverkoop voor NOC*NSF. Na de succesvolle Olympische Spelen in Nagano, Sydney en Salt Lake City treedt ATP Sports Travel ook voor de Olympische en Paralympische Spelen in Athene 2004 op als officiële reisorganisatie en ticket agent van NOC*NSF

ATP, The Advanced Travel Partner, is met een twintigtal vestigingen door Nederland en meer dan tien strategische partners in Europa één van de grootste zakelijke reisadviseurs die ons land telt. In 1996 is ATP als een nieuwe, echt Nederlandse reisonderneming van start gegaan. Een uniek partnership van zelfstandige Nederlandse zakenreisspecialisten vormde de basis voor wat in de jaren daarna zou uitgroeien tot de tweede marktpartij op het gebied van zakenreizen.

Naast zakelijke dienstverlening beschikt ATP over een eigen afdeling groeps-, sport- en incentive reizen en is zij gespecialiseerd in congress en destination management. Ook heeft ATP diverse vakantiereisbureaus in Nederland.

(13 mei 2003)