Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Inspraakavond SPVE Parkrand

Het Stedenbouwkundig Programma van Eisen voor het gebouw `Parkrand' is vrijgegeven voor inspraak. Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer heeft hiertoe besloten. Tijdens de gecombineerde informatie- en inspraakavond van 8 mei jl. is gebleken dat er behoefte is aan een extra inspraakavond, waarvoor wij u graag willen uitnodigen. De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 26 mei 2003 van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Raadzaal van het Tuinstadhuis aan Plein '40 -'45 nr. 1.

Waar ligt Parkrand?
Het plangebied van `Parkrand' betreft de drie middelhoogbouwflats aan de oostzijde van de H. Colijnstraat en aan de zuidkant van de Ruys de Beerenbrouckstraat. Die zullen plaats maken voor het gebouw `Parkrand'. Aan de oostzijde grenst het gebied aan het Eendrachtspark, dat onderdeel uitmaakt van het groen/blauwe netwerk dat Buurt Ne9en omgeeft.

Ter inzage
Het Stedenbouwkundig Programma van Eisen ligt vanaf maandag 12 mei 2003 tot en met vrijdag 6 juni 2003 ter inzage bij de Publieksbalie op de begane grond van het Tuinstadhuis op Plein '40-'45, nr.1.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Age Niels Holstein, projectcoördinator Buurt Ne9en, sector Wonen en Werken, telefoon 88 98 467 (bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag).

Contact:
Bert Jansen