Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem, slachtoffer steekpartij overleden
Publicatiedatum: 13-05-2003

Het 17-jarige slachtoffer uit Westervoort van de steekpartij die afgelopen zaterdagavond heeft plaatsgevonden in de Driekoningenstraat en de Driekoningendwarsstraat is gisteravond overleden. Zondagmiddag meldde een 20-jarige verdachte uit Arnhem zich bij het politiebureau aan de Beekstraat met de verklaring dat hij verantwoordelijk moet worden gehouden voor het incident.
De politie is bezig het onderzoek, de rechercheurs zijn onder andere bezig met het horen van de verdachte en getuigen. Volgens getuigen is er een korte vechtpartij aan het steken vooraf gegaan. Het is inmiddels ook bekend geworden dat de twee personen elkaar al kenden. De politie is nog steeds op zoek naar eventuele getuigen die het steken hebben gezien. Deze personen kunnen contact opnemen met de recherche in Arnhem, tel. 0900-8844.

voor nadere informatie:
Remke Weller, afdeling Communicatie AVZ
026 352 4315

---

Gelderland-Midden


---

Ede, Nijkerk, Scherpenzaal en Terschuur, inbraken in auto"s Publicatiedatum: 13-05-2003

Op diverse locaties is de afgelopen dagen ingebroken in auto"s: Nijkerk, Vrijheidslaan, afgelopen zondagavond, inbraak in een Mercedes Vito, ontvreemd werd een navigatiesysteem en 800 Euro; Ede, Van der Hagenstraat, in de nacht van zondag op maandag, diefstal vanuit een personenauto, ontvreemd 8 cd"s;
Terschuur, Graaf van Groesbeekstraat, gister aangifte gedaan van een diefstal uit auto gepleegd vorige week tussen 30 april en 1 mei, ontvreemd een zonnebril een autoradio van het merk JVC; Scherpenzeel, Nieuwstraat, diefstal uit auto, ruit achterportier werd vernield en uit de kofferbak werd een schroevendraaierset ontvreemd. Moet volgens aangever gebeurd zijn in de nacht van zondag op maandag.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606