LAD

Nieuws

Peiling & planning vervolgacties academisch medisch specialisten

De nood in de academische ziekenhuizen wordt alsmaar groter: er is een tekort aan medisch specialisten en vacatures worden steeds moeilijker vervuld. Patiëntenzorg kan onherstelbare schade oplopen. Tevens kan worden vastgesteld dat sinds het laatste overleg van LAD/Orde met werkgeversorganisatie Vereniging Academische Ziekenhuizen (VAZ) op 19 maart 2003 geen enkel signaal van de VAZ is gekomen dat ook maar enige voortgang is geboekt en/of op korte termijn een oplossing in het verschiet ligt voor financiering van de aangepaste honoreringsregeling.

Brief en rondgang
Het Landelijk Actiecomité LAD/Orde heeft de medisch specialisten in de academische ziekenhuizen en de agios en agnios een brief gestuurd met meer informatie over de vervolgacties. Voordat daadwerkelijk tot actie wordt overgegaan, maken LAD en Orde opnieuw een rondgang langs de academische ziekenhuizen om de mening van de specialisten te peilen. Alle academisch medisch specialisten én agios en agnios zijn hiervoor uitgenodigd.

Kijk op de speciale -site!
Wilt u weten wat er in de brief aan de academisch medisch specialisten staat en wanneer de rondgang plaatsvindt? Kijk dan in de nieuws-rubriek van de actie-site voor de medisch specialisten in academische ziekenhuizen.