Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

13-05-2003
Expositie Unicef en schilderijen van Margret van der Meys

Momenteel is een nieuwe tentoonstelling te bezichtigen in het gemeentehuis. Schilderijen van Margret van der Meys uit Oude Wetering hangen in de hal en de gangen van het gemeentehuis. De schilderijen laten portretten van kinderen uit Derde Wereld landen zien. Daarnaast zijn artikelen van Unicef tentoongesteld.

Unicef geeft wereldwijd hulp aan moeder en kind. Tal van vrijwilligers zetten zich op allerlei manieren in en zamelen geld in zodat via verschillende projecten daadwerkelijke hulp gegeven kan worden. Twee keer per jaar geeft Unicef een catalogus uit met leuke artikelen. Deze Unicef-artikelen zijn onder andere te koop bij de volgende twee thuisverkooppunten in de gemeente Alkemade.

C.M. v.d. Meer, Fresiastraat 19
2371 GL Roelofarendsveen
071-331 6428

I. Bijnsdorp, Gooiland 17
2371 PK Roelofarendsveen
071-331 3074

In de nabijheid van de prachtige schilderijen van Margret v.d. Meys staat een vitrinekast met daarin een deel van de artikelen uit de catalogus van Unicef tentoongesteld. De gemeente Alkemade is erg blij om op deze manier meer bekendheid te geven aan Unicef en deze vorm van verkoop van artikelen van Unicef. De tentoonstelling duurt tot 1 september 2003.