Ingezonden persbericht

Eindexamens weer via Eindexamen.NU

Al sinds 1997 bieden de makers van Roadside examendiensten aan op internet. Begon het destijds klein, nu komen er dagelijks duizenden scholieren naar de examensite Eindexamen.NU. In 2001 is besloten om samen te gaan werken met de Universiteit Twente en het LAKS. In principe zou er een low-profile website komen, maar tegen de verwachting in voldeed de site aan een grote vraag. In 2002 is dan ook besloten dat dit project door moest gaan en werd Eindexamen.NU meteen de grootste eindexamensite (bron: MultiScope). Ook dit jaar zal Eindexamen.NU vanaf 15 mei weer hulp bieden aan alle eindexamenkandidaten van Nederland. Uiteraard zal Eindexamen.NU ook de normeringen publiceren en aanwezig zijn bij de herkansingen.

Op Eindexamen.NU is het onder andere mogelijk om sms'jes te ontvangen met de examenuitwerkingen en is er een gokjecijfer spel waarmee een wap-telefoon gewonnen kan worden. Een greep uit de onderdelen op de site:

- LAKS eindexamenklachtenlijn

- Officiële uitwerkingen worden vlak na het examen gepubliceerd
- Berekenen eindcijfer

- Eindexamen e-mail (hulp met de lesstof)

- Eindeexamen chat (hulp met de lesstof)

- Oefenexamens (vanaf 1996)

- SMS met uitwerkingen

- Samenvattingen examenstof

- Uitleg regels en wetgeving

- ...

De site is bereikbaar via het web, maar ook via i-mode en wap. De LAKS klachtenlijn is uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Eindexamen.NU
www.eindexamen.nu