Ministerie van Verkeer en Waterstaat

Deel A15 nog twee weekenden afgesloten

Rijkswaterstaat voert de komende twee weekeinden nog onderhoud uit aan de rijksweg A15 tussen de Noordtunnel bij Alblasserdam en het knooppunt Gorinchem. De afgelopen twee weekeinden werd er al onderhoud gepleegd. Tijdens de werkzaamheden is de A15 gesloten voor alle verkeer. Dat wordt omgeleid.
Daarnaast is komend weekend en volgend weekend de A15 richting Rotterdam volledig afgesloten tussen de aansluiting met de N3 ter hoogte van Papendrecht en de Noordtunnel bij Alblasserdam. Beide afsluitingen duren van vrijdagavond 21.00 uur tot de daarop volgende maandag 5.00 uur.
De omleidingsroute vanuit Rotterdam richting Gorinchem loopt vanaf het knooppunt Ridderkerk via de A16 richting Breda, bij het knooppunt Zonzeel via de A59 richting Den Bosch en bij het knooppunt Hooipolder de A27 naar Gorinchem.
Verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid vanaf het knooppunt Gorinchem via de A27 richting Breda, bij het knooppunt Hooipolder via de A59 naar het knooppunt Zonzeel en vanaf daar via de A16 naar Rotterdam. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de N261 en de N214. Meer informatie is te vinden op
www.fileplanregiorotterdam.nl