Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

13-05-2003
Meepraten over communicatie
Oproep Klankbordgroep

De gemeenteraad heeft het college van burgemeester en wethouders bij de start van de lopende zittingsperiode opdracht gegeven om de communicatie met de inwoners te verbeteren. Op verschillende manieren wordt geprobeerd om de daad bij het woord te voegen, variërend van het instellen van een wekelijks persoverleg en het aantrekkelijker maken van de informatiepagina in het Witte Weekblad en de gemeentelijke website tot het organiseren van informatie- en inloopavonden en het experimenteren met interactieve beleidsvorming.

Om erachter te komen hoe u als inwoner de inspanningen van de gemeente waardeert, wat u mist of graag anders zou willen zien, wil het college binnenkort een klankbordgroep in het leven roepen. De klankbordgroep dient in de eerste plaats als, het woord zegt het al, klankbord voor de afdeling communicatie en andere medewerkers die bij de organisatie en uitvoering van de communicatie betrokken zijn.

Wij zijn op zoek naar mensen die zich betrokken voelen bij hun woon- en werkomgeving en geïnteresseerd zijn in het reilen en zeilen in de gemeente. We streven naar een groep van maximaal 10 personen met verschillende achtergrond en opleiding. De bedoeling is één keer in de twee maanden bij elkaar te komen in het gemeentehuis op dinsdagavond van 20.00 tot uiterlijk 22.00 uur. De eerste bijeenkomst is gepland op 17 juni aanstaande.

Praat en denk mee!

U kunt zich tot uiterlijk 28 mei 2003 aanmelden bij Bureau communicatie, Annegien Haverkort, telefoonnummer (071) 332 72 24. of via de mail: a.haverkort@gemeentealkemade.nl.