Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

13-05-2003
Enquête accomodaties

Eind november 2002 is een enquête gehouden onder gebruikers, bestuurders en beheerders van sociaal-culturele en sportaccommodaties. Het doel van deze vragenlijst was een goed beeld te krijgen van alle sociaal-culturele en sportaccommodaties in Alkemade, de organisaties die daarin gehuisvest zijn en eventuele knelpunten met betrekking tot het accommodatiegebruik. Dit om een sociale kaart op te stellen ten behoeve van de accommodatienotitie.

Het onderzoek is zo volledig mogelijk uitgevoerd. Het is echter mogelijk dat wij niet op de hoogte zijn van alle organisaties. Bandjes, kunstenaars en wellicht ook enkele andere organisaties zijn hierdoor niet bij het onderzoek betrokken. Wij vragen alle gebruikers, bestuurders en beheerders van sociaal-culturele en sportaccommodaties die nog geen enquête hebben ingevuld alsnog een enquête in te vullen. Kies de enquête die op uw organisatie van toepassing is. De enquête kunt u hier uitdraaien, invullen en opsturen naar Gemeente Alkemade, Afdeling Samenleving, t.a.v. mw. A. van Egmond, Antwoordnummer 19021, 2300 VD Leiden. Een postzegel plakken is hierbij niet nodig.

U kunt de enquêtes ook opvragen bij Anita van Egmond, afdeling Samenleving van de gemeente, telefoonnummer (071) 332 72 60.