Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 13-05-2003 Persberichten district Land van Cuijk

EENVOUDIGE MISHANDELING, Grave

Een 39-jarige inwoner van Heesch is maandagmiddag op de Stoofweg in Grave door een 40-jarige inwoner van Berghem tegen het hoofd geslagen. Het slachtoffer liep hierdoor een verwonding op aan het hoofd. De aanleiding was een eerdere ergernis over een verkeersgedraging van het slachtoffer. De man uit Berghem stond met zijn auto stil om een aantal voertuigen uit een zijweg voor te laten gaan. Dat duurde de man uit Heesch te lang en begon te claxonneren en met zijn lichten te seinen. Beiden reden daarna door en kwamen elkaar op de Stoofweg weer tegen. Daar ontstond over en weer een woordenwisseling over het verkeersgedrag die uitmondde in een klap tegen het hoofd van de man uit Heesch. De verdachte is ter plaatse door de politie gehoord.

CARAVAN UITGEBRAND, Sint Anthonis

Aan de Hoef in Sint Anthonis is maandagavond laat een caravan uitgebrand. Er waren geen bewoners in de caravan aanwezig. De brandweer heeft het vuur bestreden. De oorzaak van de brand is niet bekend.

DIEFSTAL PORTEMONNEE, Cuijk

Maandagmiddag is van een 61-jarige vrouw uit Cuijk een portemonnee uit haar rugzak gerold. In de portemonnee zaten enkele bankpassen en een geldbedrag van enkele honderden euro`s. De vrouw ontdekte de diefstal toen zij in een winkel aan de Korte Molenstraat in haar woonplaats aan de kassa wilde afrekenen.

ONDER INVLOED, Cuijk

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Beversestraat in Cuijk een 38-jarige autobestuurder uit Hoensbroek aangehouden. De man had te diep in het glaasje gekregen. Na het afnemen van de blaastest op het politiebureau kreeg de man een proces-verbaal. Bovendien bleek het rijbewijs van de man al vanaf april 2000 te zijn verlopen.

HENNEPKWEKERIJ, Cuijk

In een woning aan de Bereklauw in Cuyijk is vanmorgen een hennepkwekerij met 171 planten opgerold. De gehele kwekerij, die volgens de eigenaar een waarde vertegenwoordigt van 14.000 euro, is ontmanteld. De benodigde electra werd illegaal afgetapt. Tegen de 28-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.