Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 13-05-2003 persberichten district Aa & Dommel

AANGEHOUDEN WEGENS BEDREIGING, Boxtel

Maandagmiddag is in het politiebureau in zijn woonplaats Boxtel een 18-jarige man aangehouden nadat hij een politieagente had bedreigd en beledigd. Hij is in verzekering gesteld. De verdachte wilde in contact komen met zijn moeder die enkele maanden geleden na een incident met haar zoon de woning had verlaten. Hij veronderstelde dat de agente wel wist waar zijn moeder verbleef. Toen de agente hem duidelijk maakte dat zij niet aan dat verzoek kon voldoen begon hij haar woordelijk bedreigen en te beledigen.

AUTO WATER, Vught

In de nacht van maandag op dinsdag reed een 31-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch op de Pieter Vreedesingel in Vught met haar personenauto het water in. De vrouw reed met haar auto, die ze net een dag had, over de Rouppe van der Voortlaan. Zij is in Vught niet bekend en vergat rechtsaf te slaan. Zij reed rechtdoor de singel in. Zij liep een nat pak op maar bleef verder ongedeerd. De auto is nog dezelfde nacht uit de singel geheel door een takelbedrijf.

VERKEERSCONTROLE, Boxtel

Dinsdagmorgen tussen half acht en half negen is er op de Van Salmstraat in Boxtel een verkeerscontrole gehouden. Tegen 10 automobilisten is proces-verbaal opgemaakt omdat zij de veiligheidsgordel niet om hadden. Drie processen-verbaal zijn opgemaakt voor het negeren van het rode knipperlicht bij de spoorwegovergang. Een automobilist trok een aanhangwagen voort zonder daarvoor een rijbewijs te hebben. Een automobilist had onder handbereik een wapenstok in de auto liggen en is aangehouden.

DIEFSTAL BEELDEN, Schijndel

Uit een pand aan de Pompstraat in Schijndel zijn tussen maandagmiddag en dinsdagmorgen twee roestvrijstalen beelden weggehaald. Een beeld stelt een uil voor en het andere twee pinguïns Beide beelden zijn ongeveer 50 centimeter lang.