Ingezonden persbericht


FileMaker beloont overstappers op groepslicentieprogramma Bij aanschaf van tien FileMaker Pro 6 licenties, FileMaker Server gratis

Amsterdam (Grafivak), 13 mei 2003 -- Ter kennismaking met haar licentieprogramma voor grootverbruikers (vanaf tien werkplekken), biedt FileMaker instappers in het FileMaker VLA-licentieprogramma (Volume License Agreement) gratis FileMaker Server-pakketten aan. FileMaker Server is de krachtige FileMaker multi-platformsoftware waarmee FileMaker Pro 6-database geschikt is voor gebruik in werkgroepen.

FileMaker Pro 6
FileMaker biedt met haar databasesoftware gemakkelijke opmaakprofielen en middelen om informatie te verzamelen, te beheren en te delen. Dankzij de geïntegreerde XML (eXtensible Markup Language) import- en exportmodule, is grenzeloze gegevensuitwisseling mogelijk. De mogelijkheid om grote aantallen beelden uit een map in een database te importeren, versterkt FileMaker's positie in het beheren van multimedia.

VLA en voorwaarden
Door middel van het FileMaker VLA-licentieprogramma kunnen gebruikers van tien of meer pakketten FileMaker Pro 6 zich beperken tot één licentie-overeenkomst. VLA is een overeenkomst die recht geeft op installatie van FileMaker op het aantal computers dat is vermeld op het licentiecertificaat, wat het licentiebeheer aanzienlijk vereenvoudigt.

Bij het afsluiten van een VLA-licentie voor tien gebruikers, ontvangen bedrijven tot en met 30 juni 2003 eenmalig een kosteloze versie van FileMaker Server ter waarde van ¤ 905,16. De voorwaarden van het VLA-licentieprogramma zijn te vinden op http://www.filemaker.nl/promos/index.html.

Plaats
Ook deze FileMaker-aanbieding is te vinden op Grafivak, stand 02.201 en 02.202, die van 13 mei tot en met 17 mei plaatsvindt in de RAI te Amsterdam.

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor web-publishing- en werkgroepdatabases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
t: (020) 421 05 65