Amsterdam RAI

Intertraffic 2003
24 jan 2003

VOORBEREIDING INTERTRAFFIC EURASIA VERLOOPT VOORSPOEDIG

Van 13 tot en met 15 mei 2003 vindt in Instanbul voor de tweede keer de internationale vakbeurs Intertraffic Eurasia plaats. De beurs biedt gedurende drie dagen alles op het gebied van infrastructuur, verkeer, vervoer en parkeren.

Turkije zit momenteel economisch in de lift. De Turkse regering heeft onlangs besloten voor meer dan 7 miljard dollar te investeren in de sector. Product Manager Sebas van den Ende van organisator Amsterdam RAI: Gezien de vele investeringen in infrastructuur na een lange periode van economische malaise en in voorbereiding op het mogelijke lidmaatschap van de EU is Turkije de aangewezen plek om dit evenement te organiseren. Intertraffic Eurasia vormt een invloedrijk platform voor internationale leveranciers, waarbij naast diverse demonstraties en seminars nieuwe contacten kunnen worden gelegd en bestaande contacten kunnen worden aangehaald.

Groei Intertraffic Eurasia richt zich met name op Turkije, de Balkan, het Midden-Oosten en de zuidelijk Russische staten. Vooraanstaande exposanten hebben zich inmiddels aangemeld voor de vakbeurs, waaronder 3M, Siemens, Scheidt & Bachmann, Avery Dennison, LG Chem, Ortana en Metric. Van den Ende: De voorbereidingen verlopen zeer voorspoedig. Veel belangrijke spelers uit de industrie zijn aanwezig in Istanbul. We verwachten voor Intertraffic Eurasia dan ook een groei van ongeveer 25 procent ten opzichte van 2001.

Congresprogramma Tijdens Intertraffic Eurasia wordt ook een uitgebreid congresprogramma aangeboden, waarin ondermeer aandacht wordt besteed aan verkeersveiligheid en onderhoud, parkeeroplossingen, betaalsystemen, snelwegen en bruggen. Daarnaast zullen onder andere Axel Staudel van Daimler Chrysler en professor Nadir Yayla van de Universiteit van Instanbul presentaties verzorgen.

Voor meer informatie en het aanvragen van de deelnamevoorwaarden met betrekking tot Intertraffic Eurasia kunnen geĂŻnteresseerden contact opnemen met Sebas van den Ende, product manager Intertraffic, Amsterdam RAI, telefoon +31 (0)20 549 2202; e-mail: s.vd.ende@rai.nl. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.intertraffic.com.

Amsterdam, januari 2003