Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

TRYLLIAN HERSTART MET OPLOSSINGEN

Amsterdam, 12 mei 2003 - Het in Amsterdam gevestigde Tryllian maakt een nieuwe start met nieuwe financiers, waarbij het accent wordt gelegd op een nieuwe generatie (standaard)oplossingen op basis van de reeds ontwikkelde agenttechnologie. Deze oplossingen zullen worden gerealiseerd binnen Tryllian Solutions B.V. waarin de activa en het merendeel van de medewerkers zijn ondergebracht. De nieuwe aandeelhouders bestaan uit informele investeerders, de Ingenium Groep en het management.

Tryllian Solutions richt zich op direct waardetoevoegende oplossingen binnen de financikle dienstverlening alsmede de zorg en de logistiek. De buitengewoon krachtige technologie stelt organisaties in staat op een veilige en zeer adaptieve wijze data te ontsluiten en processen te automatiseren in gedecentraliseerde omgevingen hetgeen voorheen niet of heel moeizaam mogelijk bleek.

Doordat in het verleden geruime tijd intensief aan hoogwaardige technologie is gewerkt, heeft Tryllian een zeer solide fundament gelegd voor de hedendaagse en toekomstige oplossingen.
Toepassingen worden gevonden binnen kennismanagement, dynamische integratie van decentraal opgeslagen klantgegevens, elektronisch patikntendossier en meer in het algemeen de integratie van gedistribueerde bedrijfsprocessen.

Op dit moment loopt een aantal pilotprojecten waarvan later dit jaar de resultaten bekend zullen worden.

Over Tryllian Solutions
Tryllian Solutions, gevestigd in Amsterdam, ontwikkelt gedistribueerde en adaptieve oplossingen voor complexe, gedecentraliseerde organisatie- en ketenstructuren. De toepassingen, die zijn gebaseerd op hoogstaande Java agenttechnologie, heffen de beperkingen op van heterogene IT-platformen en applicaties binnen een organisatie en garanderen betrouwbaarheid van informatie en flexibiliteit. Tryllians oplossingen bieden met name uitkomst bij het integreren van heterogene ketens waarbij autonomie en beveiliging geen compromissen toestaan.

Voor verdere informatie
Jan van der Pouw
Tryllian Solutions B.V.
Joop Geesinkweg 701
1096 AZ AMSTERDAM
Telefoon: 020-8508189
Email: jvdpouw@tryllian.com
Web: www.tryllian.com