PERSBERICHT
14/05/2003

Het barbecueseizoen

Het barbecueseizoen is dankzij het mooie weer al losgebarsten. Hoogste tijd dus voor een nieuwe barbecue brochure. Naast de nodige tips om veilig en gezond te barbecuen, zijn er 8 nieuwe recepten opgenomen.

Wat te denken van filetlapjes met tomaat en ham? Of varkensoesters met zo'n heerlijk langzaam smeltend klontje kruidenboter? Of liever een trendy spies van varkenshaas met honing-ketjapsaus, een taartje van saucijs voor grotere gezelschappen, of een gemarineerd hamlapje met gegrilde ananas? Ook de traditioneel wat bekendere gerechten als een lekkere shaslick, pittig speklapje en spareribs ontbreken niet..... Al trek gekregen?

De brochure is zoals gebruikelijk gratis te bestellen via www.vlees.nl of telefonisch via 079 3634949.

Monique ten Cate
Projectmanager Productvoorlichting
Voorlichtingsbureau Vlees
tel: 079-3634943