SENTER

Europese bedrijfsdaters op Match on Materials

Bent u op zoek naar de juiste partners op het gebied van materiaaltechnologie? Het evenement Match on Materials brengt Europese vraag en aanbod bij elkaar.
Bedrijven ontmoeten elkaar op 14 mei op dit internationale brokerage evenement dat onderdeel is van de Materials Engineering Beurs in Eindhoven. Alleen de hoogvliegers onder de onderzoeksinstellingen en bedrijven komen hier bijeen. De crème de la crème op het gebied van composieten, biopolymeren, lichter construeren, galvaniseren, oppervlaktebehandeling en materiaalanalyses wisselen nieuwe ideeën uit.

De ontwikkeling van nieuwe materialen in producten en processen staat niet stil. Het is voor iedereen in deze branche belangrijk om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Match on Materials biedt de bezoekers ruimschoots de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te informeren en een vervolgafspraak te maken op het gebied van materiaaltechnologie. Ook bezoekers die zich niet van te voren hebben aangemeld kunnen interessante contacten opdoen.

IRC Nederland
De organisatie van Match on Materials is in handen van IRC Nederland, een samenwerkingsverband van Senter en Syntens. IRC is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie. IRC Nederland maakt deel uit van een uitgebreid netwerk van 68 kantoren, die bemiddelen tussen vraag en aanbod van technologie en kennis in Europa. De ervaring leert dat er tijdens IRC-evenementen veel hoogwaardige zakelijke contacten worden gelegd binnen Europa.

Deelname
Een bezoek aan Match on Materials is gratis en biedt tevens toegang tot de beurs Materials Engineering Beurs, die gelijktijdig in het beursgebouw in Eindhoven wordt gehouden. Match on Materials begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.irc-nl.org/matchonmaterials. Hierop is ook het programma en de catalogus met deelnemende bezoekersprofielen te zien.