Ingezonden persbericht


TT Circuit Assen, 25 april 2003

Geachte relatie,

Uitnodiging

Het TT Circuit Assen dankt haar bekendheid voornamelijk aan de Dutch TT, maar ook aan het feit dat 'Assen' het enige circuit ter wereld is dat maar liefst drie WK-races op haar wedstrijdkalender heeft staan! Want naast de traditionele Dutch TT en het WK Superbike heeft de TT-organisatie dit seizoen een nieuw (3e) WK-evenement aan de kalender toegevoegd, de WK 200 Mijlsrace op zondag 25 mei.

Het is ons een genoegen u op het TT Circuit Assen uit te nodigen voor het bijwonen van de persconferentie ter gelegenheid van de

WK 200 MIJLS-race + ONK-wegraces

De persconferentie van de WK 200 Mijls-race en ONK-wegraces wordt gehouden op WOENSDAG 14 mei 2003 in het Perscentrum, boven de pitboxen op het rennerskwartier van het TT Circuit Assen.

U bent vanaf 14.30 uur welkom in de Persconferentiezaal, waarna om 15.00 uur in het aangrenzende Media Centre, TT-voorzitter Jos Vaessen de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen rondom het TT Circuit Assen zal belichten. Jaap Timmer zal daarna de wedstrijdtechnische zaken over de WK 200 Mijls-race en de ONK-races, die in samenwerking met de SMA wordt georganiseerd, toelichten.

Na de persconferentie nodigt het TT Circuit Assen u uit voor een hapje en een drankje in het Gold Club VIP-restaurant.

Gelijktijdig met de WK 200 Mijls-persconferentie zullen een aantal Grand Prix-coureurs hun motoren aan de tand voelen tijdens de GP-testdagen op het TT Circuit Assen. Vanzelfsprekend bestaat er voor de journalisten de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke interviews en voor fotografen en televisie de mogelijkheid om actie-opnames/foto's, portretten te maken.

In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en dit formulier uiterlijk maandag 12 mei 2003 te faxen naar het TT Circuit Assen, faxnummer (0592) 35 69 11.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen

Willem Lute (Press Officer)

Bijlage: * antwoordformulier