Gemeente Den Helder

08-05-2003 Rommelkonten en vuilnismannen
Het is weer zover! Er komt wederom een vraag-maar-raak-gast naar de Groene Poolster en deze keer heeft de gast alles te maken met de tentoonstelling Rommelkonten.
Ben je tussen de 6 en 12 jaar, dan kun je woensdagmiddag 14 mei van 14.00 tot 15.30 kennismaken met een heuse vuilnisman en zijn vuilniswagen. Wat doet de vuilnisman de hele week? Zijn er ook vuilnisdames en hoe werkt de vuilniswagen? Je komt het allemaal te weten op 14 mei. Misschien kun je de vraag-maar-raak-gast uitdagen voor een afvalrace of een wedstrijdje grafitti poetsen!

Meedoen?
Wil je meedoen? Geef je dan op bij De Groene Poolster, telefoon 612555. Je betaalt daarvoor maar

1,- per persoon. Als je er bent, ga dan zeker ook even langs bij de tentoonstelling Rommelkonten. Bij elke opdracht van de tentoonstelling kun je namelijk milieugeld verdienen in de vorm van een nieuw bankbiljet: de Eco. Hoe meer juiste uitgevoerde opdrachten, des te meer milieuwinst, des te meer ecos.
De tentoonstelling Rommelkonten kun je iedere werkdag na schooltijd tot 17.00 uur gratis bezoeken. Schoolgroepen kunnen op afspraak onder schooltijd een bezoek brengen aan de expositie. De tentoonstelling loopt tot en met 28 mei.

« terug