Ingezonden persbericht

Persbericht

14 mei 2003

iManage brengt middel tegen e-mail overbelasting uit ~ intuïtief systeem maakt een snelle en gemakkelijke gecentraliseerde opslag van e-mails mogelijk ~

iManage, een grote leverancier van collaborative content management software voor mondiale ondernemingen, heeft een oplossing voor e-mail management uitgebracht om bedrijven te helpen e-mails en bijlagen beter te beheren. De meeste zakelijke correspondentie vindt vandaag de dag via e-mail plaats.

Het systeem van iManage helpt bedrijven e-mail correspondentie te ontsluiten door deze te onderscheppen en te catalogiseren. Dit wordt gedaan op onderwerp, zoals een project- of klantenovereenkomst. Vervolgens wordt informatie met andere relevante documenten in een collaborative content management systeem samengevoegd.

Industrie-analisten schatten dat de gemiddelde werknemer meer dan twee uur per dag besteedt aan het werken aan e-mail en naar verwachting zal deze tijd in 2005 verdubbeld zijn. Het veilig en in een gestandaardiseerd systeem onderbrengen van de e-mails is van vitaal belang voor het gemak van het terughalen, het hergebruik van de inhoud en de productiviteit. Zonder een gestandaardiseerd systeem worden werknemers gedwongen op tenminste twee plaatsen te zoeken om toegang tot hun documenten te krijgen; via een lokaal- en netwerkstation en via een apart e-mail systeem.

De iManage oplossing, mogelijk gemaakt door de nieuwe Worksite Communications Server, zorgt ervoor dat alle e-mails automatisch worden doorgestuurd naar en opgeslagen in een WorkSite, gebaseerd op metadata zoals "to", "from" en "cc". Door de intuïtieve interface wordt universeel e-mail management begrijpelijk voor de gebruiker en is er minder menselijke interactie noodzakelijk.

"iManage zal ons, door hun aandacht naar e-mail management te verplaatsen, helpen grip te krijgen op één van de meest dringende dagelijkse uitdagingen," zei iManage klant Doug Caddell, CIO bij het wereldwijde advocatenkantoor Foley & Lardner. "iManage luistert naar haar klanten, en doordat zij onze verlangens en visie begrijpt, heeft zij deze waardevolle e-mail management oplossing kunnen introduceren."

"Effectief e-mail management is een van de grootste productiviteitsuitdagingen waar bedrijven tegenwoordig mee worden geconfronteerd," zei Dan Carmel, vice-president marketing en business development bij iManage. "De iManage e-mail management oplossing is de eerste methode die e-mail informatie en bedrijfsinformatie in één enkele methode samenvoegt. De verbetering van productiviteit en klanttevredenheid door deze oplossing zorgt voor een snelle return on investment en een strategisch bedrijfseffect."

De iManage e-mail management oplossing zal in het tweede kwartaal van 2003 beschikbaar zijn. Voor verdere informatie, bezoek de iManage Virtual Press Room op: http://www.lewisvpr.com/clients/imanage.html

(388 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over iManage Inc.
iManage, Inc. met hoofdkantoor in Foster City, Californië, is marktleider in collaborative content management software die bedrijven in staat stelt om belangrijke bedrijfscontent te verwerken en in de hele organisatie uit te wisselen. iManage WorkSite biedt document management, collaboration, workflow en kennismanagement, allemaal via een geïntegreerde portal in één enkele geïntegreerde internetoplossing. De oplossing zorgt voor aanzienlijke verbeteringen in de communicatie en de efficiëntie van processen en een snellere reactietijd en ROI. Meer dan 500.000 professionals in 1.200 bedrijven hebben de iManage WorkSite in gebruik.

Trademark Notice: iManage, the iManage logo, WorkTeam, WorkDocs, and WorkPortal are registered trademarks of iManage, Inc. iManage WorkSite, iManage WorkKnowledge, iManage MailSite, DeskSite and WorkRoute are trademarks of iManage, Inc.

Voor fotografie, een interview of andere informatie, kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven (LEWIS Communications) Tel: 040 235 46 00Fax: 040 235 46 01
E-mail: yvonnev@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie, kunt u contact opnemen met Sharon Forder bij iManage Tel: +44 (0) 1483 549 040
Email: sforder@imanage.comhttp://www.imanage.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com