Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-05-2003 Persberichten district Rijn & Venen, 09.50 uur

Aanrijding brommer met auto

VINKEVEEN- Dinsdag vond een aanrijding plaats op de Waverbancken. Omstreeks 17.45 uur reed een 34-jarige automobilist uit Vinkeveen over de Waverbancken, komende uit de richting van Dijkveld. Uit tegengestelde richting kwam een 16-jarige bromfietser uit Mijdrecht.

De bromfietser had zijn voertuig niet goed onder controle, waardoor een bocht te ruim werd genomen en een botsing ontstond met de automobilist. De jongen is naar het ziekenhuis vervoerd met een gebroken enkel.

Verkeerscontroles

WOERDEN- Dinsdag heeft de politie een controle gehouden op de Kromwijkerdijk. Tussen 17.00 en 17.45 uur werd hier gecontroleerd op het naleven van de geslotenverklaring. 13 Bestuurders kregen een bekeuring.

KAMERIK- Op de s-Gravensloot heeft de politie dinsdag gecontroleerd op het naleven van de geslotenverklaring. Tussen 16.00 en 17.00 uur werden 10 bekeuringen uitgeschreven.

Aanrijding fietser en auto

WOERDEN- Dinsdagavond op de Molenvlietbrink een aanrijding plaats. Omstreeks 16.45 uur reden een 11-jarige fietser en een 32-jarige automobilist uit Woerden gelijktijdig een wegversmalling in. Hierdoor raken ze elkaar en kwam de fietser ten val. De jongen is naar het ziekenhuis vervoerd met klachten in zijn nek. De auto liep lichte schade op.