Ingezonden persbericht

MGE UPS SYSTEMS introduceert een nieuwe lijn UPS-systemen (uninteruptable power supply): de Pulsar Evolution. Deze reeks is bestemd voor computerservers, data-opslagsystemen en netwerkbrede toepassingen. Door de geringe afmetingen vormen deze nieuwe UPS-systemen nauwelijks extra belasting voor overvolle computerruimten.

De productlijn van de Pulsar Evolution bestaat uit een zestal modellen, leverbaar als tower of als rack-model: van 500 tot 3000 VA. In het ultradunne 1U-formaat waren tot op heden slechts modellen tot 500 VA verkrijgbaar. Het innovatieve ontwerp van MGE zorgt voor 1.500 VA beveiliging in een 1U-behuizing! Deze beveiliging van data en stroomvoorziening is zeer geavanceerd en toch compact, betrouwbaar en uitstekend te beheren.

"Deze nieuwe UPS-familie is onderdeel van een uitgebreide lijn aan netwerkbeveiligingsproducten van MGE en speciaal bedoeld voor onze Value Added Resellers en System Integrators", stelt Ronald Lagerberg van MGE UPS Systems Benelux in Nederland. "Door onze continue innovatie brengen we hiermee een UPS op de markt die kleiner is dan we ooit hebben ontworpen. Dat is heel belangrijk in een markt waar ingenomen ruimte een doorslaggevend argument kan zijn bij aankoopbeslissingen".

Alle modellen worden geleverd met krachtige software van MGE. Deze gebruikersvriendelijke software draait onder Windows 2000, Window NT, Linux, NetWare, SCO, SUN Solaris, HP-UX, IBM AIX, MacOS etc. Om systemen op afstand te monitoren wordt XML of SNMP gebruikt.

De Pulsar Evolution is uitgerust met een USB-poort, waardoor het systeem automatisch wordt herkend door Windows 2000.

De Pulsar Evolution wordt geleverd met twee jaar garantie. De volledige reeks diensten en services van MGE is van toepassing op deze modellen, inclusief een contract dat de garantieperiode verlengt tot drie jaar.

Over MGE UPS SYSTEMS

MGE UPS Systems is wereldwijd leverancier van oplossingen voor de kwaliteit van elektriciteitsvoorzieningen, ontworpen om de beschikbaarheid en productieve tijd van essentiële applicaties of processen in bedrijven te verhogen. De MGE UPS product- en serviceoplossingen worden in de hele wereld toegepast: van desktop pc's tot grote data centers en van telecommunicatiefaciliteiten tot halfgeleiderfabrieken.

Producten van MGE UPS Systems zijn al meer dan 35 jaar de keuze van de grootste en meest veeleisende ondernemingen en organisaties in de wereld. MGE UPS Systems heeft 37 dochterondernemingen, 150 verkoop- en servicekantoren en -fabrieken in Europa, de Verenigde Staten en Azië, en twee onderzoek- en ontwikkelcentra in Frankrijk en Amerika.

Contactpersoon bedrijf: Contactpersoon bureau:

Ronald Lagerberg Frank D.P.M. Lether

MGE UPS Systemen Presstige Public Relations

+ 31 (0)182 - 64 65 55 + 31 (0)33 - 245 00 70

e-mail: ronald.lagerberg@mgeups.nl e-mail: info@presstige.nl

Waddinxveen, 14 mei 2003