Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 14-05-2003 Persbericht district Heerlen (JC 13.30u) Woensdag 14 mei 2003

District Heerlen

Hoensbroek; bromfietster licht gewond bij aanrijding Dinsdag 13 mei omstreeks 17.30 uur onstond een aanrijding op de splitsing van de Alenhofstraat en de Kouvenderstraat in Hoensbroek tussen een automobilist en een bromfietster. De 24 jarige inwoonster van Hoensbroek liep daarbij een gekneusde enkel op. Na een bezoek bij de Nightcare kon de vrouw naar huis.

Heerlen; zwangere vrouw licht gewond door aanrijding Gisterochtend om ongeveer 09.45 uur vond op de Palemigerboord in Heerlen een kop-staart aanrijding plaats. De zwangere 24 jarige inwoonster van Heerlen stond als laatste in een rij stilstaande autos te wachten op de vrije doorgang. De 19 jarige inwoonster van Heerlen zag de stilstaande autos kennelijk te laat en botste tegen het laatste voertuig.
De zwangere vrouw werd door de ambulance naar het Atriumziekenhuis in Heerlen gebracht. Na onderzoek mocht de vrouw naar huis. Volgens opgave had zij een verekking in de nekwervels en een kneuzing in de onderrug opgelopen. De andere vrouw raakte niet gewond.

Heerlen; valse dollarbiljetten uitgegeven
Bij een bedrijf aan de Honingmanstraat in Heerlen trachtte een man dinsdag 13 mei omstreeks 11.30 uur met acht honderd dollar biljetten een betaling te doen. De oplettende medewerker van dit bedrijf zag meteen dat het valse biljetten waren. Toen de onbekend gebleven man deze argwaan zag, verliet hij met achterlating van de acht biljetten plotseling het pand.
De medewerker heeft van de uitgifte van het valse geld aangifte gedaan bij de politie, die de biljetten in beslag heeft genomen en een verder onderzoek instelt.