Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Het Breed Platform Verzekerden en Werk heeft twee nieuwe brochures: Solliciteren en Gezondheid + Starten als Ondernemer

14-05-2003
Het Breed Platform Verzekerden en Werk (BPV) heeft onlangs twee brochures opnieuw uitgebracht die mensen met een arbeidshandicap kunnen ondersteunen als zij aan de slag willen gaan.

De brochure 'Solliciteren en gezondheid; Beter zwijgen of verstandig spreken' zet op een rij wat je als sollicitant wel of niet hoeft te vertellen over je gezondheid in een sollicitatieprocedure. Verder geeft de brochure tips bij het solliciteren en wordt aangegeven van welke regelingen een sollicitant gebruik kan maken om aan de slag te komen.

De brochure 'Starten als ondernemer; Overzicht van regelingen voor mensen met een arbeidshandicap' zet op een rij aan welke zaken je moet denken als je een eigen bedrijf zou willen starten. Het opzetten van een eigen bedrijf kan voor sommige mensen een goede optie zijn om aan de slag te komen. Ingegaan wordt op de onderwerpen belastingen, juridische zaken, verzekeringen en uitkeringen.

Beide brochures zijn te bestellen via de website van het BPV op www.bpv.nl of telefonisch via 020 - 480 03 33. Daarnaast kunt u de brochures ook downloaden via de site van het Breed Platform. Klikt u hierboven op de titels van de brochures om meteen naar de goede pagina te gaan.

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl