Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 14-05-2003 Persbericht district Aa en Dommel

VERDACHTEN NEMEN FLESSEN DRANK MEE, Vught

De politie heeft dinsdagnacht een 33-jarige inwoonster van Schijndel en een 26-jarige Bosschenaar in hun auto aangehouden op de Boschweg in Schijndel. De twee werden er van verdacht die nacht twee flessen drank weggenomen te hebben vanuit een horecagelegenheid aan de Bosscheweg in Vught. Op basis van het signalement kon de politie de verdachten in Schijndel staandehouden. Onderzoek wees uit dat de 26-jarige Bosschenaar de flessen weggenomen had. Na een alcoholcontrole bleek de Bossche bestuurder eveneens onder invloed gereden te hebben. De verdachten zijn later die nacht heengezonden. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

VERDACHTEN VERNIELING AANGEHOUDEN, Schijndel

Drie inwoners van Schijndel, 13, 14 en 14 jaar oud, zijn dinsdagmiddag aangehouden op de Leemputtenweg in Schijndel. De jongens werden op heterdaad betrapt toen zij een caravan vernielden die daar stond. Een vierde verdachte, een 16-jarige inwoner van Schijndel, kon ontkomen. De politie heeft hem uitgenodigd aan het bureau om een verklaring af te leggen. De verdachten worden voorgedragen voor een alternatieve strafafhandeling.

DUIVEN GESTOLEN, Boxtel

Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag vanuit een duivenhok aan de Van Hornstraat in Boxtel veertig duiven weggehaald. De duiven vertegenwoordigen een totale waarde van ruim EUR 9000.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Vught

Onbekenden hebben vannacht een zwarte Volkswagen Golf weggenomen vanaf de Lekkerbeetjenlaan in Vught. De daders hadden bij een woninginbraak in die straat de autosleutels buitgemaakt en zijn er vervolgens met de auto, voorzien van het kenteken XZ-DJ-86, vandoor gegaan.