Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 14-05-2003 Persbericht district De Leijgraaf

DODELIJK ONGEVAL, Veghel

Een 22-jarige inwoner van Leipzig is dinsdagavond bij een eenzijdig ongeval op de Zondvliedstraat in Veghel om het leven gekomen. De man zat in een auto die bestuurd werd door een 23-jarige inwoner van Leipzig. De bestuurder raakte vermoedelijk met zijn auto in de berm van de weg. Daardoor raakte hij de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Het slachtoffer is onderweg naar het ziekenhuis overleden. De bestuurder raakte niet gewond.

VERKEERSCONTROLES, Uden

De politie heeft dinsdagmiddag diverse verkeerscontroles gehouden in Uden. Op de Mellesingel werden negen automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de gordel. Veertien bestuurders overtraden de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 85 km/u.

Op de Wilhelminastraat werden 128 bestuurders bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 85 km/u.

FIETSTER RAAKT GEWOND, Uden

Een 47-jarige fietster uit Gemert is woensdagmiddag op de kruising Velmolenweg/Hoogzoggel in Uden gewond geraakt bij een aanrijding. Een 40-jarige Udense automobiliste reed over de Hoogzoggel en wilde linksaf slaan richting de Velmolenweg. Daarbij verleende de Udense vermoedelijk geen voorrang aan de vrouw uit Gemert. Het slachtoffer is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.