Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 14-05-2003
Persberichten woensdagmiddag 14 mei 2003 Ernest Zinsmeyer 0592 361127 / 06 22662875

Bromfietser gewond bij ongeval
ZUIDLAREN Woensdagmiddag omstreeks 14.30 is een 18-jarige bromfietser uit Annen aan zijn gezicht gewond geraakt na een aanrijding. Op de kruising van de Havezathelaan en het fietspad van de Hogeweg kreeg hij geen voorrang van een 57-jarige automobilist uit Zuidlaren. De bromfietser reed over de Hogeweg. Hij is met verwondingen aan zijn gezicht overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Groningen.

Winkeldieven opgepakt
EMMEN Woensdagmorgen zijn twee vrouwen opgepakt wegens diefstal van levensmiddelen in een supermarkt aan de Statenweg. De twee, een 32-jarige vrouw uit Nieuw Weerdinge en een 39-jarige uit Emmen, kregen na verhoor een dagvaarding uitgereikt.

Man met vervalste treinkaart heeft nog straf tegoed MEPPEL Woensdagmiddag werd de hulp van de politie ingeroepen nadat in de trein een man was aangetroffen die reisde met een vervalste voordeelurenkaart. Na aanhouding bleek hij ook nog een straf van vier dagen hechtenis open te hebben staan. De man, een 20-jarige uit Medemblik, mag die meteen uitzitten. Voor het reizen met een vervalste kaart wordt apart proces-verbaal opgemaakt.